Diskusjon:Blink (nettsamfunn)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Medlemstallet[rediger kilde]

Oppdaget at det trengtes sitering på punktet som beskrev medlemstallet. Derfor la jeg til selve blinkforsiden som kildehenvisning, da man nederst på siden kan se en medlemsstatistikk der det per dags dato er 8,06% av Norges befolkning som holder til på blink. Ikke så veldig presist tall men det er en ganske så korrekt måte å regne ut ca medlemstall på.

Type0 11. jan 2007 kl. 23:12 (CET)

Fjerne link ?[rediger kilde]

Linken NRK her og Nå sier ingenting om Blink såvidt eg kan se ?

3. august var det angivelig et intervju relatert til Blink der, men jeg tror ikke det går an å direktelenke til det, og om en uke eller to vil det forsvinne fra forsiden, så det er nok litt tullete å ha lenken der. Hele den lista med lenker til steder der Blink blir omtalt, tror jeg heller ikke hører helt hjemme her. Man burde heller skrive en artikkel basert på det stoffet omtalene legger frem, og så bruke referansesystemet, men det er nå en del arbeid. (Kanskje jeg gjør det en gang.)  – Jonas Riise Hamre (Diskusjon) (Bidrag) (E-post) 7. aug 2006 kl. 14:07 (UTC)

"blinksmoderatorer"?[rediger kilde]

Dette må da være en skrivefeil - det skal vel stå "Blinks moderatorer", til tross for at Blink er skrevet med liten b? I motsatt fall anbefaler jeg å endre det til blinkmoderatorer, med mindre "blinksmoderatorer" er et særskilt begrep (i så fall ukjent for meg). Bjartewe 19. sep 2006 kl. 13:12 (UTC)

Det rette internbegrepet er "blinkmoderator" (en blinkmoderator). Type0 11. jan 2007 kl. 23:09 (CET)

Flytter dette avsnittet hit - ligner overeksponering. Jeg anbefaler at noen av disse legges tilbake til artikkel som refranser ved en evt. utvidelse. --Mr. Hill 16. apr 2008 kl. 13:48 (CEST)

Omtale av Blink[rediger kilde]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Blink (nettsamfunn). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. jul. 2017 kl. 00:32 (CEST)[svar]