Diskusjon:Bildeforbudet i Det gamle testamentet

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hva med å døpe om denne artikkelen til det mer forståelige Bildeforbudet i kristendommen? mali 5. feb 2006 kl.10:30 (UTC)

Jeg er enig. Det er ikke lett å skjønne hva GT betyr i begynnelsen. Jon Harald Søby 5. feb 2006 kl.10:32 (UTC)
Ja, det ville vært fint. Men den som gjør det, bør samtidig lage en viderekobling (#redirect) fra Billedforbudet (GT) til Bildeforbudet i kristendommen, så slipper vedkommende å forandre gamle lenker, blant annet i artikklen Bildeforbudet i islam. Wolfmann 5. feb 2006 kl.11:05 (UTC)
Omdirigeringer kommer automatisk når man flytter artikler. Jon Harald Søby 5. feb 2006 kl.11:06 (UTC)
Jeg har flyttet siden og rettet alle lenker, slik at vi unngår omdirigeringer. Lenker fra private diskusjonssider er ikke endret. mali 6. feb 2006 kl.10:40 (UTC)
Jeg er uenig i at det bør stå et navn på en religion i overskriften. Da må artikkelen omarbeides. Slik artikkelen nå står dras ikke tematikken over i verken jødedom eller kristendom. Og aller minst det siste (ettersom kristendommen lærer motsatt av Det gamle testamente i lys av inkarnasjonen). Beste alternativ slik det nå står er å skrive Billedforbudet i Det gamle testamente. En dårligere løsning er å skrive billedforbudet i jødedommen. Det aller beste er å skrive en artikkel som både dekker GT, jødedom og kristendom. --jaj 10. feb 2006 kl.16:42 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Bildeforbudet i Det gamle testamentet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 02:28 (CEST)[svar]