Diskusjon:Beat for beat

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Liste over deltakere[rediger kilde]

Hadde det vært greit om jeg lagde en liste over alle som har vært med og når de var med? (Hvis det er greit, skal jeg lage listen i artikkelen eller i en ny artikkel?) MVH MEG.AMG 18. des 2010 kl. 18:15 (CET)

Tja, spør du meg får jeg svare at det nok er en liten tanke mer interessant med en sånn liste enn en "Liste over togførere på Østfoldbanen" eller en "Liste over sminkører i TV2". Men likevel, nei. Selvsagt vet jeg at de fleste deltakerne i Beat for Beat i seg selv er notable på Wikipedia, men det har for kort tid siden vært diskusjon om det å komme på TV er et kriterium for å bli oppført på en liste. Var det deltakere hos Skavlan, tro? Jeg tror de fleste mente at det var det ikke. Ikke desto mindre har såpe/suppe-serier og "reality"-serier avstedkommet masse meningsløse lister over folk som har klart å komme på TV (og du skjønner at jeg ikke er blant dem som synes om sånne lister). Nei, et bedre utgangspunkt er å ta for seg det materialet du har om hvem som deltok hvor, og så opprette artikler for dem av deltakerne som 1) mangler artikler og 2) har tilstrekkelig bakgrunn og karriere til en artikkel. TorSch 18. des 2010 kl. 18:33 (CET)
Alle som har vært deltakere er kjendiser. Og alle deltakerne står det noe om på wikipedia. Hvis man kan ha en liste over deltakere i et reality-program så kan man vel ha en liste over deltakere i Beat for Beat? MVH MEG.AMG 18. des 2010 kl. 18:39 (CET)
En liste over alle verdenscupseire til Bjørndalen er på plass og har interesse, så hvorfor ikke deltakerne over et av NRKs mest populære TV-serier gjennom tidene? Listen må være komplett, ellers er den av liten verdi - det vil være krevende å finne 11 år med gjester, med referanse til opplysningene. Oversikten blir nok så stor at den vil blir en egen støtteartikkel. Jeg sier, kjør på, om du er klar for oppgaven. Mvh Mr. Hill 18. des 2010 kl. 22:41 (CET)
Lista over alle som var med i Først og Sist med Skavlan ligger jo fortsatt her, det er sikkert noen som finner det interessant, selv om jeg ikke gjør det. Det ligger også en liste over deltakere i den svenske varianten av programmet: http://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_medverkande_i_S%C3%A5_ska_det_l%C3%A5ta så det er vel ikke noe i veien for å lagt noe sånt, men det bør absolutt ligge som en egen artikkel, lenket til i Se også-seksjonen i hovedartikkelen. mvh, Apple farmer 18. des 2010 kl. 22:45 (CET)
Jeg synes en slik liste kan være ok. Problemet som har vært diskutert tidligere er når artiklene over deltakerne lister opp opptreder i programmet. Det er ikke veldig relevant i biografier om personer som skal og bør være kjent for andre, viktigere meritter. - 4ing 18. des 2010 kl. 23:39 (CET)
Betyr det at hvis jeg går i gang og lager en liste over deltagere i en egen artikkel, så er det greit og den vil bli værende. eller kommer den mest sannsynlig til å bli slettet? MVH MEG.AMG 22. des 2010 kl. 12:43 (CET)
Du vet det ikke alltid er like lett å svare på sånne spørsmål. Mitt første svar (18. des 2010 kl. 18:33) var nei, JEG syntes ikke da at du burde gi deg ut på en såpass omfattende oppgave, det er jo blitt endel årganger og programmer. Men se nå bort fra mitt nei, jeg var visst alene om en slik holdning - gjør som med stilkarakterene i hopprenn: Stryk høyeste og laveste karakter. Hva blir igjen da? Se hva Mr. Hill skriver: «Listen må være komplett, ellers er den av liten verdi - det vil være krevende å finne 11 år med gjester, med referanse til opplysningene. Oversikten blir nok så stor at den vil blir en egen støtteartikkel. Jeg sier, kjør på, om du er klar for oppgaven.» Altså: Liste som egen artikkel, blir listen nogenlunde komplett så antar jeg det vil være mange nok som vil beholde den, og jeg kommer ikke til å slettenominere listen din. TorSch 22. des 2010 kl. 14:27 (CET)

Intro & bilder[rediger kilde]

Hei. For det første, jeg synes det skal være noen bilder på denne sida her. For det andre, jeg synes det skal stå om introen til beat for beat her. Se! http://www.youtube.com/watch?v=dyfJ09AiqlU Mal:EliasVideoProduction