Diskusjon:Barnerett

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Synsing[rediger kilde]

Barnerett er i seg selv et vanskelig tema. Det vil lett bli synsing og egne vurderinger i forhold til praksis. Dette er nå ganske tydelig i de to siste kapitlene av artikkelen. Dette bør skrives om til mere nøytral form, med referanser som holder faglig mere enn journalistisk mål. Temaet er for viktig for de som berøres til at Wikipedias orientering skal være partsinnlegg i noen retning. Bjørn som tegner 31. okt 2008 kl. 09:45 (CET)

Helt åpenbart. Jeg flagget denne artikkelen som omstridt objektivitet. Dette er et partsinnlegg mot gjeldendene norsk barnelovgivning. (Sverrebm 29. mai 2009 kl. 15:25 (CEST))[svar]
En artikkel om barnerett bør først og fremst omhandle barns normale rettigheter. I en egen seksjon kan den så omtale hva som skjer ved tvister. Artikkelen har fortsatt for stort fokus på forhold som gjelder voksne. 91 12. jun 2010 kl. 08:47 (CEST)

Fjernet de to siste seksjonene, synsing uten referanser. Har fjernet objektivitetsmerke da det vel var basert på de to siste seksjonene. Ulf Larsen 16. mar 2011 kl. 10:39 (CET)