Diskusjon:Barbro Maria Tiller

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ny side[rediger kilde]

"Barbro M. Tiller" er den navneformen Barbro Maria Tiller bruker sjøl. Aclassifier (diskusjon) 1. okt 2013 kl. 19:38 (CEST) Aclassifier (diskusjon) 1. okt 2013 kl. 22:50 (CEST)

Jeg har flyttet den til fullt navn, forkortelsen Barbro M. Tiller fungerer fremdeles som en videresending. Profoss (diskusjon) 1. okt 2013 kl. 22:54 (CEST)
Ok, jeg var ikke sikker på det der. Men jeg forstår ikke blp-varslingsflaggene? Jeg fjernet dem etter en redigering. Hva er eventuelt "tvilsomt" og "straffbart?" Aclassifier (diskusjon) 1. okt 2013 kl. 23:01 (CEST)

Kan jeg fjerne "blp" (som jeg forstår er en "standardsak") når jeg har lagt inn noen referanser? Og, hva med å bytte ut "i arbeid" med en "stubb"-melding?Aclassifier (diskusjon) 2. okt 2013 kl. 06:49 (CEST)

blp-malen er vanlig å legge inn på levende personer, uavhengig av hva som står i artikkelen. Det er en påminnelse om å ikke legge inn uønsket materiale. Du må gjerne bytte ut "under arbeid" med "stubb" (denne skal ligge nederst på siden) dersom du anser deg ferdig med artikkelen for nå. - mvh 4ing (diskusjon) 2. okt 2013 kl. 08:35 (CEST)
Da lar jeg den stå som "under arbeid". Den må jo få både referanser og illustrasjoner etter hvert. Skal gjøre så godt jeg kan, men ser gjerne at andre hjelper til. Ambisjonene er å få til ett hovedkapittel. Aclassifier (diskusjon) 2. okt 2013 kl. 08:49 (CEST)
I mellomtiden byttet jeg ut med stubb, siden det ikke er plagsomt mange redigeringer på artikkelen, og neppe noen fare for at noen skal «tråkke i hverandres bed». Men du bør definitivt få på plass noen referanser som viser hvorfor denne kunstneren skal ha en artikkel på Wikipedia, dvs. referanser på salg til offentlige samlinger, utsmykningsoppdrag, separatutstillinger el.l. mvh, --Apple farmer (diskusjon) 2. okt 2013 kl. 09:37 (CEST)
Ok, liker det bedre sjøl, også. Klart det kommer referanser, takk for tips. Aclassifier (diskusjon) 2. okt 2013 kl. 11:03 (CEST)

Angående referanser til sider på internett. Det ser ut til at de nevnte institusjonene har lagt inn lite (ingen?) spor av utstillinger eller innkjøpte arbeider. Jeg fant egentlig bare en liten artikkel i VG, så jeg tok med den. Den er vel relevant på et vis. Aclassifier (diskusjon) 3. okt 2013 kl. 20:56 (CEST)

Illustrasjoner[rediger kilde]

Er det ok å vise tre illustrasjoner på en såpass kort artikkel? Aclassifier (diskusjon) 9. okt. 2013 kl. 21:11 (CEST)[svar]

Kanskje, nærmer seg en grense etter mitt syn. Et alternativ kan være å legge inn et eget avsnitt med bilder, se Mal:Bildegalleri. Man må jo se det an, men det er lov å prøve. Dessuten kan man lenke Commons (se Mal:Commonscat) hvis det finnes en egen relevant bildekategori der tilsvarende artikkeltemaet. Mvh --Ooo86 (diskusjon) 9. okt. 2013 kl. 21:18 (CEST)[svar]

Portal?[rediger kilde]

Hva betyr det å legge inn "Portal|Kunst", om jeg gjør det? Aclassifier (diskusjon) 12. okt. 2013 kl. 22:55 (CEST)[svar]

Bildene[rediger kilde]

Jeg sendte kopier av godkjeningsmailer fra Barbro Maria Tiller og Oda Bhar til permissions-commons@wikimedia.org 14.okt.2013, men jeg kan ikke se spor etter disse på commons. Aclassifier (diskusjon) 19. okt. 2013 kl. 18:01 (CEST)[svar]

hvis godkjenningsmailene var på norsk, er det nok best å sende dem til info-no@wikipedia.org Det er ikke mange som gjennomgår slike mailer, ser det ut til; men de som gjør det, skjønner ihvertfall norsk! mvh Kjersti L. (diskusjon) 19. okt. 2013 kl. 19:17 (CEST)[svar]
Jeg skrev en linje på engelsk først, at det som fulgte var på norsk. Skal prøve adressen du nevnte. --Aclassifier (diskusjon) 19. okt. 2013 kl. 23:56 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Barbro Maria Tiller. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 21:45 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Barbro Maria Tiller. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. jan. 2022 kl. 18:45 (CET)[svar]