Diskusjon:Azawakh

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anbefalt artikkel Azawakh er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Bildet øverst på siden "shira"[rediger kilde]

Jeg mener bilder av Azawakh øverst på siden burde vært byttet. Krysset og halefestet, forsåvidt toplinjen er utypisk for rasen (se dommer C. Vantus eksempel med dette bildet: http://www.azawakh.ro/crupe.jpg (picture 7))

Kan man i stedet finne et mer rasetypisk eksemplar som ligger nærmere standarden å bruke som "eksempel bilde"?

Mvh Carmen

Du må gjerne bytte bildet, men Wiki er ikke et forum for utstillere og rasestandarder. Hva enkelte dommere mener om standarden er derfor ikke veldig interessant, spesielt for en hundetype som egentlig er en landrase og derfor har et mye mer sammensatt eksteriør enn det inntrykket rasestandarden tilsier per dags dato. Faktum er vel at hunder som lever i sitt naturlige habitat stemmer dårlig med den rasestandarden vesten har skapt for denne hunden? Tbjornstad 14. sep 2008 kl. 15:40 (CEST)

Det var på ingen måte meningen å starte noen diskusjon for "utstillere" eller om rasestandarden. Jeg undret bare på om det kunne være en ide å finne et bilde av en mer "typisk" representant? Jeg ser poenget om at dette er en landrase med store variasjoner, alikvel finnes det mer (og mindre) "typiske" representanter, selv om hunden på bildet er fin synes jeg alikvel at bildet kunne eksemplifisert rasen noe bedre.Vel, siden du er forfatter av artikkelen synes jeg det skal være opp til deg, dett var bare ment som et innspill om at bildet som eksemplifiserer rasen kunne ha vært noe bedre.