Diskusjon:Antoine Watteau

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Anbefalt artikkel Antoine Watteau er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


TRENGER VEDLIKEHOLD: Antoine Watteau er en anbefalt artikkel som gjennomgår en revurdering.

Revurdering av artikkel Følgende vesentlige mangler er anført: Kort omtale, og mangel på kilder.

Dersom disse manglene ikke er utbedret, eller påstanden om mangler imøtegått, i løpet av to uker, vil anbefalt-statusen bli fjernet. Revurderingen av artikkelen startet 9. jun. 2020 kl. 11:46 (CEST).


Husk å varsle eventuelle hovedbidragsytere (se artikkelens historikk) ved å legge inn
{{subst:UA-advarsel|Antoine Watteau}} ~~~~
på deres brukerdiskusjonssider, samt å opplyse om merkingen på WP:Notiser og på oppslagstavlen, slik at andre blir gjort klar over den.


Venetierinnenes fest[rediger kilde]

Hvorfor har ett av de omtalte maleriene en fransk tittel, mens de andre bildetitlene er oversatt? --MHaugen 24. nov 2006 kl. 18:42 (CET)

Jeg kan ikke fransk, og jeg kjenner ikke til tittelen utover hva jeg fant paa Wikipedia. Har muligens noe litteratur om ham, skal finne ut dette senere. Chrisglie

Kritisk revurdering[rediger kilde]

Denne artikkelen har nesten ingen referanser – de få som er der er fra Wikidata. Artikkelen er også ganske kort og ufullstendig, sammenlignet med den franske artikkelen. --Eisfbnore 16. mai 2020 kl. 02:01 (CEST)