Diskusjon:Antiglobaliseringsbevegelsen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det er litt håpløst av folk å "bidra" med sletting og "rydding" i samme tidsrom som andre holder på å legge inn, mens man holder på å legge inn det som påpekes at mangler av "sletterne". kanskje det bare er meg men... Nunamiut 1. jun 2007 kl. 16:27 (CEST)

Legg inn {{Under utvikling}} eller {{under arbeid}} øverst i artikkelen. Slik kan andre se at dette er under utførelse. Fjern merket når du er ferdig. Lykke til. C 1. jun 2007 kl. 16:29 (CEST)
Sørg for at det kommer et avsnitt over innholdsoppgaven, artikkelen trenger en ingress. C 1. jun 2007 kl. 16:37 (CEST)
Ok. Flott. Takker. Hjertlig. :) Nunamiut 1. jun 2007 kl. 16:38 (CEST)

Globaliseringskritikere fra Norge[rediger kilde]

Noen som vet om noen flere? Kurisumasu 25. mar 2010 kl. 12:13 (CET)

Før i tiden var det bare å åpne SV avisa Ny Tid, men.. Galtung, og... Manifest gutta kvalifiserer vel? (Magnus Marsdal & Co ) Nunamiut 30. mai 2010 kl. 03:06 (CEST)[svar]
De er allerede nevnt...--Eisfbnore 30. mai 2010 kl. 20:52 (CEST)[svar]

Opprydding[rediger kilde]

Personlistene bør innarbeides i løpende tekst, si noe om hva personene har gjort seg bemerket med innenfor bevegelsen. — Jeblad 30. mai 2010 kl. 03:20 (CEST)[svar]

Nøyaktighet[rediger kilde]

Så ikke helt grunnen til å merke artikkelen med objektivitet, det er kanskje mer hvorvidt den skal merkes med nøyaktighet. Umiddelbart virker Antiglobaliseringsbevegelsen å være koblet mot global kapitalisme og ikke nyliberalisme. det første er et videre begrep, mens nyliberalisme blir et mye smalere felt. Det virker som den engelske artikkelen har fått dette riktig, men dette er et litt perifert fagfelt for meg. Attac som organisasjon, og deres fokus på nyliberalisme er vel mer spesifikt for deres tolking av Antiglobaliseringsbevegelsen og ikke generelt akseptert. Om beskrivelsen av Attac står i artikkelen som en representant for Antiglobaliseringsbevegelsen virker greit for meg, men det bør ikke definere nyliberalismen som eneste årsak for Antiglobaliseringsbevegelsen. — Jeblad 30. mai 2010 kl. 03:28 (CEST)[svar]

Det var ikke jeg som merket artikkelen uobjektiv, så det lar jeg være å svare på, men det hadde kanskje vært lurt med en artikkel om alterglobalisering for å nyansere litt?Eisfbnore 3. jun 2010 kl. 11:44 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Antiglobaliseringsbevegelsen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 13:56 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Antiglobaliseringsbevegelsen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. mai 2021 kl. 09:26 (CEST)[svar]