Diskusjon:Amy Deasismont

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Lenker til Svensk Wikipedia[rediger kilde]

Denne siden i nåværende versjon tar opp en ting jeg har lurt på lenge; Er det ønskelig med «interwikilenker» inne i artikkelen, av denne typen: sv:Småstjärnorna ?
Personlig syns jeg dette er noe tåpelig, og at det er bedre med røde lenker som oppfordrer flere til å skrive artikler, men det er min egen personlige mening. OPus- (mld, film) 21. sep 2005 kl.10:53 (UTC)

Det hører ikke hjemme med slike lenker; det blir mye vanskeligere å få oversikt over hva vi trenger artikler om her. Det gjelder både lenker til andre wikiprosjekter og til eksterne nettsteder; de hører hjemme i en seksjon for eksterne lenker slik at det er helt klart at man forlater no.wikipedia hvis man følger dem. I noen tilfeller kan det være greit med lenker til artikkel på annet språk sammen med eksterne lenker, men en bedre løsning er å skrive en stubb og legge inn interwikilenke på den. Cnyborg 21. sep 2005 kl.19:44 (UTC)
Da tok jeg meg den frihet å «av-interwikisere» linkene i artikkelen. OPus- (mld, film) 22. sep 2005 kl.11:31 (UTC)
Det brukes også det amerikanske begrepet "aka" som betyr "also know as". Jeg bare nevner det for de som har lurt. Jeg retter det til "også kjent som". --Finn Bjørklid 26. okt 2005 kl.16:49 (UTC)