Diskusjon:Amalie Sofie Bekkevold

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg oppfordrer den som kjenner seg kallet til å lage den "riktige" åpningen på artikkelen. Hva som evt. skulle være "uryddig" ellers, vil jeg gjerne ha forklaring på, så skal jeg fikse det. Men Amalie Sofie fortjener en egen artikkel, om enn ikke nettopp så omfangsrik.Gommo 15. feb 2009 kl. 20:41 (CET)

Kanskje det bør opprettes en kategori for kunstnerkoner, evt. for dikterkoner? Vi vet jo hva Susannah betydde for Ibsen, Karoline for Bjørnson og Thomasine for Jonas Lie, eller Inga for tegneren og maleren Theodor Kittelsen, for å nevne noen i farten. Gommo 15. feb 2009 kl. 20:48 (CET)

Jeg fant ikke noen passende kategori, så jeg kategoriserte henne kun etter fødsel foreløpig. Dato for dødsfall bør også legges til, både i kategori og artikkel. Jeg fjernet også mye fra innledningen; en god del annet kan sikkert flyttes opp for å gjøre oppsettet penere. Mvh Tpb 15. feb 2009 kl. 20:53 (CET)

Fint. Det er også kommet forslag om å opprette en kategori: Henrik Wergeland. Der kan Amalie Sofie passende plasseres.Gommo 16. feb 2009 kl. 09:06 (CET)

Opprydning[rediger kilde]

Det var kommet inn en rekke detaljer om fødselsår og dødsår m.m. Greitt nok. Men det var også kommet inn atskillige overlappinger. Har forsøkt å rydde opp.Gommo 6. jun 2010 kl. 22:29 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Amalie Sofie Bekkevold. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 10:13 (CEST)[svar]