Diskusjon:Aksel Waldemar Johannessen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

I artikkelen står: "Kunstkritikeren Jappe Nilssen likte det han så og det samme gjaldt Edvard Munch og Gustav Vigeland" Hva er kilden(e) for dette? Dette usignerte innlegget ble skrevet av Niillas4 (diskusjon · bidrag) 9. november 2021 kl. 21:44 (Husk å signere dine innlegg!)

Hei, på akselwaldemar.com (som nå er borte) sto det "the sculptor Gustav Vigeland sent the widow some money." i sammenheng med Blomqvist utstillingen i 1923. Ellers for Jappe Nilssen og Edvard Munch har jeg funnet flere sitater på at de var entusiastiske for utstillingen. Men det med Gustav Vigeland virker å være litt svakt. Mulig det finnes noe mer om dette i noen litterære verk som omhandler kunstneren. -Premeditated (diskusjon) 9. nov. 2021 kl. 22:39 (CET)[svar]
Men hvilke kilder bygger disse sitatene på? Niillas4 (diskusjon) 16. nov. 2021 kl. 20:30 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Aksel Waldemar Johannessen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. apr. 2024 kl. 19:04 (CEST)[svar]