Diskusjon:A Game of Thrones

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg skriver her fordi det er fletteforslag på artiklene I vargens tid og Kampen om jerntronen. Det er foreslått at bøkene blir flettet inn til artikkelen denne diskusjonssiden tilhører. Jeg ønsker å få en konsensus blant dette, da det kan ha innflytelse på resten av utgivelsene i serien.

For min del kommer jeg på tre valg:

1. Flette informasjonen fra de artiklene om de norske utgivelsene inn i den under engelsk navn, og gi tydelige overskrifter i artikkelen.
2. Flette informasjonen fra denne artikkelen til tilhørende norsk utgivelse, og beholde denne som en halvt pekerside, halvt artikkel, hvor det er nevnt at «A Game of Thrones» er den engelske utgivelsen, samt informasjon om utgivelsen, muligens en liten infoboks, samt tydelige lenker til de norske utgavene.
3. Beholde artiklene om engelske og norske utgivelser separate.

For meg er løsning 2 ønskelig, da vi får riktige interwiki-lenker, og at artiklene om de norske utgivelsene får beholde sine Wikidata-elementer (som igjen er knyttet til de engelske utgivelsene på Wikidata). Jeg syntes løsning 3 er minst ønskelig.

Har noen innspill? EdoAug (diskusjon) 6. aug. 2022 kl. 18:45 (CEST)[svar]

Hei @EdoAug:. Siden det var jeg som la inn fletteforslaget: jeg heller nok mest mot løsning 1, dvs en artikkel som omhandler den opprinnelige utgivelsen. I nyere utgivelser på norsk er bøkene slått sammen igjen og har fått det norske navnet Kampen om jerntronen. (Så artikkelen bør også flyttes.). Ser ut til at boken også er utgitt i to deler på andre språk, bl.a. tysk, fransk og portugisisk, men der finnes det kun artikkel for den opprinnelige utgivelsen.
Løsning 2 er bedre enn slik det er nå, så skal ikke motsette meg den hvis det er det som det ender opp med. --Gaz (diskusjon) 8. aug. 2022 kl. 21:35 (CEST)[svar]