Diskusjon:Øystein Stray Spetalen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kritisk til krisehåndtering[rediger kilde]

I Dagens Næringsliv 10. juni 2010 uttaler Spetalen seg svært kritisk om statlig støtte i forbindelse med den pågående finanskrisen:

Det aller verste er kanskje de redningspakkene vi ser nå i 2010. Disse bare forverrer situasjonen. Hvor lenge kan vi opprettholde et samfunnssystem hvor 0,01 prosent av befolkningen stikker av med hele gevinsten? Og hvorfor skal man gi redningspakker for å opprettholde dette systemet? Jeg skjønner ikke noe av dette.

Spetalen er en svært sentral investor i Norge så dette burde ha interesse og burde kanskje passes inn her, eller i en generell artikkel om krisen, men fordi det er så ferskt lar jeg det inntil videre ligge her på diskusjonssiden. Ulf Larsen 10. jun 2010 kl. 14:07 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Øystein Stray Spetalen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. aug. 2017 kl. 12:46 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Øystein Stray Spetalen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. apr. 2019 kl. 10:38 (CEST)[svar]