Andy Trudeau

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Andy Trudeau
Født1970
Død26. mai 1999
Ektefelle Skilt fra Susan Trudeau
Barn Ingen
Beskjeftigelse Politi
raseDødelig
kjønnMann
høydeca. 1,83 m (6’0)
hårfargeBrun
øyneBlå
Første opptreden«Something Wicca This Way Comes»
Siste opptreden«The Heavens Can Wait»
Spilt avT.W. King, Jake Sakson – (lille Andy) og Chris Boyd – (Pilot)

Andrew «Andy» Trudeau er en fiktiv person i fjernsynsserien Charmed.

Trudeau var en tredjegenerasjons politi inspektør for San Francisco Politiet, frem til han sa opp etter å bli beskyldt for å holde tilbake bevis i etterforskningen mot Prue og søstrene. Kort tid etter i 1999 ble Andy drept an en demon kjent som Rodriguez som jobbet sammen med demonen Tempus. Partneren han i politiet var Darryl Morris.

Andy har vært en livslang venn av Halliwell søstrene siden han bodde i nærheten og vokste opp med dem. Som barn fikk han hukommelsen konstant modifisert av Penny Halliwell, jentenes bestemor, siden de brukte magi på han. Som vi ser i en episode at lille Piper fryser han når søstrene reiser tilbake i tid. Han og Prue har hat et av-og-på igjen type forhold siden high school.

Han ble først introduser mens han etterforsker mordet på Serena Fredrick, en praktiserende heks som ble drept av trollmannen Jeremy Burns. Som på det tidspunktet poserte som en nyhetsreporter.

Andy blir mistenkelig til Prue når han ser katten deres Kit som tidligere var katten til Serena. Han ble senere drept av en energiball som blir kastet av Rodriguez, en demon som poserer som en agent fra Internal Affairs.