Alice Connor

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Alice Connor
Født2. august 1990 (29 år)
Buckinghamshire
Beskjeftigelse Skuespiller, filmskuespiller
Nasjonalitet Storbritannia
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Alice Connor (født 2. august 1990 i Buckinghamshire) er en engelsk skuespiller. Som barn opptrådte hun i mange episoder av Fun Song Factory. Connor har også spilt den unge Posh Spice i pop-videoen til Spice Girls Mama etter å ha blitt valgt ut blant mange barn av Victoria Beckham. Hun har tidligere spilt med Art Malik, Kenneth Branagh, Courtney Cox og Heather Graham i Alien Love Triangle og med den unge Keira Knightley i Coming Home.

I 2001 spilte hun med Heath Ledger i A Knight's Tale, og etter det, rollen som Polya i Crime and Punishment, og etter det spilte hun Mia i barneprogrammet UgetMe. I 2003 hadde hun rollen som Dolphin på Channel 4. Serien var basert på Jacqueline Wilsons bok The Illustrated Mum, og Connor spilte med blant annet Michelle Collins i serien. Fra da av har hun hatt stemmen til Mucas i CCBCs program Fungus the Bogeyman. Hun spilte også i serien The New Worst Witch («Den dårligste heksa i klassen»). Connor hadde en rolle i The Thief Lord, som er basert på boka til Cornelia Funke. Connor spilte Hornet i filmen som kom i mai 2006.

Connor har en eldre bror med navn Tom, som nå studerer ved Film Academy i England, og en eldre søster, Hayley, som studerer på et universitet. Connor selv er akkurat ferdig med ungdomsskoleeksamen (GSEC) og går på videregående skole.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]