Alice Connor

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Alice Connor
Født2. aug. 1990Rediger på Wikidata (32 år)
BuckinghamshireRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skuespiller[1], filmskuespillerRediger på Wikidata
Utdannet ved Misbourne SchoolRediger på Wikidata
Nasjonalitet StorbritanniaRediger på Wikidata
Aktive år1998
IMDbIMDb

Alice Connor (født 2. august 1990 i Buckinghamshire) er en engelsk skuespiller. Som barn opptrådte hun i mange episoder av Fun Song Factory. Connor har også spilt den unge Posh Spice i pop-videoen til Spice Girls Mama etter å ha blitt valgt ut blant mange barn av Victoria Beckham. Hun har tidligere spilt med Kenneth Branagh, Courteney Cox og Heather Graham i Alien Love Triangle, og med den unge Keira Knightley i Coming Home.

I 2001 spilte hun med Heath Ledger i A Knight's Tale, og etter det, rollen som Polya i Crime and Punishment, og etter det spilte hun Mia i barneprogrammet UgetMe. I 2003 hadde hun rollen som Dolphin på Channel 4. Serien var basert på Jacqueline Wilsons bok The Illustrated Mum, og Connor spilte med blant annet Michelle Collins i serien. Fra da av har hun hatt stemmen til Mucas i CCBCs program Fungus the Bogeyman. Hun spilte også i serien The New Worst Witch («Den dårligste heksa i klassen»). Connor hadde en rolle i The Thief Lord, som er basert på boka til Cornelia Funke. Connor spilte Hornet i filmen som kom i mai 2006.

Connor har en eldre bror med navn Tom, som nå studerer ved Film Academy i England, og en eldre søster, Hayley, som studerer på et universitet. Connor selv er akkurat ferdig med ungdomsskoleeksamen (GSEC) og går på videregående skole.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Deutsche Synchronkartei, Deutsche Synchronkartei actor ID 7338, besøkt 4. april 2022[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]