Aa Ammayi Gurinchi Meeku Cheppali

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Aa Ammayi Gurinchi Meeku Cheppali
Generell informasjon
NasjonalitetIndia
Lengde145 min.
Bak kamera
RegiMohan Krishna Indraganti Rediger dette på Wikidata
Eksterne lenker

Aa Ammayi Gurinchi Meeku Cheppali er en indisk film fra 2022, regissert av Mohana Krishna Indraganti.[1]

Handling[rediger | rediger kilde]

Naveen er en veldig kommersiell film-regissør ved Telugu kino som nettopp har publisert sin sjette veldig populære film. Etter et møte med film-produsenten Fancy Parameshwar, dumper en søppelbil en haug med søppel på bilen hans. Naveen oppdager en gammel film-rull blant dette søppelet, og bestemmer seg for å sjekke hva filmen inneholder. I filmen ser Naveen scener av en jente, og han blir umiddelbart fascinert. Han bestemmer seg for å finne ut hvem denne jenta er, og oppdager at hun er en øye-lege som heter Alekhya. Naveen bestemmer seg for å snakke med Alekhya, for å få henne til å være en del av den neste filmen hans. Men hun begynner snart å mislike ham, ettersom familien hennes nærer et dypt hat mot kino-produsenter. En dag, på et arrangement for Alekhyas sykehus, blir Naveen invitert som gjest og han gir Alekhya en gave.

Etter dettte arrangementet forteller et av parene som var til stede på arrangementet til Naveen, om hvor mye filmene hans hadde påvirket deres avdøde sønn positivt. Alekhya blir rørt av denne historien, og bestemmer seg for å åpne Naveens gave. Etter å ha lest hva som var inne i gaven, bestemmer Alekhya seg for å besøke Naveen hjemme hos ham. Naveen viser deretter Alekhya film-rullen han hadde funnet om henne, men hun avslører at personen på filmen ikke er henne. Jenta var hennes avdøde identiske tvilling-søster Akhila. Alekhya forteller Naveen at Akhila var lidenskapelig opptatt av skuespill helt siden hun var barn. Men foreldrene deres var imot dette ettersom dette kunne ha skadet deres eget omdømme i samfunnet, spesielt etter Akhilas opptreden i et Romeo og Julie-skuespill. Akhila begynte å spille i en film, regissert av venninnen hennes Deepak.

Men under filmingen trakk Akhilas far henne ut av filmen, og en rasende Akhila bestemte seg for å forlate hjemmet deres. Akhila og Deepak giftet seg senere, uten at foreldrene hennes visste om dette. Senere døde Deepaks produsent og deres familie i en bil-ulykke, noe som fikk filmen til å stoppe fullstendig. Dette fikk Deepak til å falle i en dyp depresjon. På grunn av depresjonen begikk Deepak selvmord, noe som gjorde Akhila fortvilet. Ikke i stand til å håndtere alt som har skjedd begikk Akhila også selvmord ved å hoppe ut av leiligheten hennes. Familien hennes unngår derfor alt som har med kino å gjøre. Berørt av Akhilas historie, bestemmer Naveen seg for å skrive en historie basert på Akhila og Deepaks liv. Naveen ønsker at Alekhya skal spille Akhilas karakter i den nye filmen hans. Alekhya er motvillig, men godtar til slutt å spille i filmen uten at foreldrene hennes vet om det.

Alekhya og Naveen blir sakte forelsket i hverandre. Alekhyas foreldre introduserer Alekhya for Varun, sønnen til vitenskapsmann. De ønsker at han skal bli Alekhyas ektemann. Men Alekhyas foreldre oppdager hennes film-opptreden, og de blir rasende. Men Alekhya blir sint over hvordan de hadde undertrykte søsteren hennes og følelsene hennes, noe som hadde ført søsteren hennes til hennes død. Naveen henvender seg til Alekhyas foreldre, og forteller at han virkelig gjorde et oppriktig forsøk på å hedre Akhila og Deepak. Han lover at hvis perspektivene deres ikke blir forandret etter å ha sett filmen, går han med på å forlate Alekhya for alltid og aldri vise ansiktet sitt for dem igjen. Dermed dukker de opp til hans film-premiere. Etter hvert som filmen går begynner de å innse deres egne feil. Filmen blir umiddelbart veldig populært, og Akhila mottar utmerkelsen Filmfare Award som hun dedikerer til foreldrene hennes.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Aa Ammayi Gurinchi Meeku Cheppali (2022)» (engelsk). Besøkt 12. august 2023. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]