Wikipedia:Tinget/Arkiv/2015-20

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Arkiv
Arkiv
Dette er et arkiv over inaktive diskusjoner fra Wikipedia:Tinget. Vennligst ikke gjør endringer her. Ønsker du å fortsette en gammel diskusjon, ta det opp på den aktive diskusjonssiden.

Notis om kandidatartikkel: Energikilde[rediger kilde]

Artikkelen Energikilde er nominert til WP:UA. Se Wikipedia:Kandidatsider/Energikilde.

Mvh --M O Haugen (diskusjon) 12. mai 2015 kl. 22:36 (CEST)
Dette er en notis for å informere om diskusjoner og prosesser andre steder på Wikipedia, ikke et diskusjonsinnlegg i seg selv.

Prosjektportal[rediger kilde]

Jeg foreslår at "Skribentportal" i sidebaren endres til "Prosjektportal". Den het "Prosjektportal" før, det er også det som står på selve prosjektportalen, og for å si det på engelsk, consistency never hurts. Hvis man lenker til [[Project:Portal]], kommer man til Wikipedia:Portal. Iceblock (diskusjon) 5. mai 2015 kl. 00:02 (CEST)

Jeg skulle inn og se hvem som hadde oppretta MediaWiki-meldingen… og så var det jo meg i fjor sommer :D Jeg husker overhodet ikke omstendighetene, men ser at den opprinnelig ble endret ett år tidligere av Profoss, så det er mulig vi har diskutert dette. Hvis vi ser bort fra konsistens-argumentet (vi kan jo endre navnet på prosjektsiden også), synes du fremdeles at den bør endres tilbake? Jeg synes Prosjektportal sier veldig lite (prosjekt?) og egentlig høres ut som et byråkratiskadministrativt system man for all del vil holde seg unna :) – Danmichaelo (δ) 5. mai 2015 kl. 23:04 (CEST)
Til Bruker:Danmichaelo: Jeg tror "Prosjektportal" er bra. Det står "Prosjektside" i grensesnittet øverst på siden, ved siden av "Diskusjon". Det står også "Prosjekt" som overskrift i sidebaren. Om ikke det blir "Prosjektportal", er det bedre å endre overskriften på Wikipedia:Portal til "Skribentportal" for å bruke mest mulig like navn. Iceblock (diskusjon) 14. mai 2015 kl. 18:17 (CEST)

Åremålsvalg av administratorer og byråkrater[rediger kilde]

Åremålsvalget for administratorer og byråkrater er igang fra 15. mai og varer en uke.
Dette er en notis for å informere om en viktig hendelse som påvirker Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg.
Chameleon (diskusjon) 15. mai 2015 kl. 00:01 (CEST)

This is a message from the 2015 Wikimedia Foundation Elections Committee. Translations are available.

Voting has begun for eligible voters in the 2015 elections for the Wikimedia Foundation Board of Trustees. Questions and discussion with the candidates for the Board will continue during the voting.

The Wikimedia Foundation Board of Trustees is the ultimate governing authority of the Wikimedia Foundation, a 501(c)(3) non-profit organization registered in the United States. The Wikimedia Foundation manages many diverse projects such as Wikipedia and Commons.

The voting phase lasts from 00:00 UTC May 17 to 23:59 UTC May 31. Click here to vote. More information on the candidates and the elections can be found on the 2015 Board election page on Meta-Wiki.

On behalf of the Elections Committee,
-Gregory Varnum (User:Varnent)
Volunteer Coordinator, 2015 Wikimedia Foundation Elections Committee

Posted by the MediaWiki message delivery 17:20, 17 May 2015 (UTC) • TranslateGet help

Innlegg for å få på riktig datostempel. — Jeblad 17. mai 2015 kl. 17:20 (UTC)