Wikipedia:Kandidatsider/Vinnere av Eurovision Song Contest

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Vinnere av Eurovision Song Contest[rediger kilde]

Jeg har oversatt denne listen fra engelsk i sammenheng med artikkelen om Eurovision Song Contest, og jeg mener den burde holde til utmerket. Noen av artiklene om vinnerne er stubber, men disse er også det på engelsk Wikipedia, hvor listen er utmerket. Semikolon 31. jul 2008 kl. 19:53 (CEST)

Utmerket liste[rediger kilde]

  1. For For Semikolon 31. jul 2008 kl. 19:53 (CEST)
  2. For For Haakon K 6. aug 2008 kl. 18:32 (CEST) Jeg syns den holder nå.
  3. For For Jon Salte (d) 7. aug 2008 kl. 01:16 (CEST).
  4. For For Bjoertvedt 9. aug 2008 kl. 23:58 (CEST)
  5. For For Grrahnbahr 10. aug 2008 kl. 16:35 (CEST)
  6. For For Jarvin 10. aug 2008 kl. 16:38 (CEST)

Kommentarer[rediger kilde]

Vi har jo litt strengere kriterier her enn på en.wikipedia. Retningslinjene sier at «Alle personer/objekt som står på lista skal være beskrevet i en egen artikkel. Normalt skal ingen av artiklene være stubber. Unntaksvis kan noen få, mindre viktige aktører på lista være stubber». Bør det ikke være mulig å skrive litt mer om Salomé, Frida Boccara og de andre stubb-artiklene? Så vist jeg kan se finnes det lengre artikler på mange andre Wikipedia-utgaver. --Kjetil_r 31. jul 2008 kl. 22:32 (CEST)

Noen arrangørbyer står lenket flere ganger i listen, mens andre bare er lenket en gang og ikke de andre. N/A bør oversettes (les: – ).
Fotnoter og referanser kan med fordel deles (selv om dette ikke er noe krav). Kan da bruke ::mw:Extension:Cite/Cite.php#Multiple_uses_of_the_same_footnote, men det bør kanskje diskuteres på tinget. Mvh Røed (d · en) 31. jul 2008 kl. 23:01 (CEST)
Jeg har nå rettet opp dette med arrangørbyene, og oversatt «N/A» til «–». Jeg prøvde også å dele referanser og fotnotene. Men da jeg forhåndsviste resultatet stod ikke referansene og fotnotene med liten skrift lenger, de hadde samme skriftstørrelse som resten av innholdet i artikkelen (jeg brukte det som kalles «grouped references», hvis det har noen betydning). Jeg kan godt ta en titt på de artiklene som har stubbmerking og forlenge de som jeg kan, men med mindre det finnes artikler på svensk, dansk eller tysk (de som har gode nok artikler på engelsk har jeg allerede oversatt) som er utfyllende nok er jeg ikke i stand til å forlenge dem. Mulig noen andre kan hjelpe meg her? Men etter mitt skjønn må vinnere som Frida Boccara, Salomé og Charlie McGettigan regnes som «mindre viktige aktører» i den grad man kan kalle noen det, siden de er relativt ukjente og/eller vant konkurransen for lenge siden. Semikolon 1. aug 2008 kl. 01:44 (CEST)

Ser foresten at kartet som viser hvem som har vunnet flest ganger har lik farge på de som har deltatt mange ganger (f.eks Island, Portugal) og de som aldri har deltatt/kan delta (f.eks Syria). Disse bør merkes på et vis. Han som laget kartet er fortsatt aktiv, så du kan sikkert spørre han. Mvh Røed (d · en) 3. aug 2008 kl. 00:56 (CEST)

Jeg har nå utvidet artiklene om André Claveau, Teddy Scholten, Jacqueline Boyer, Grethe Ingmann, Jørgen Ingmann, Salomé, Gali Atari, Corinne Hermès, Riva og Charlie McGettigan. Nå er det bare en artikkel igjen som jeg ikke har fjernet stubbmerkingen på, og det er artikkelen om Alphabeta. Ingen av de andre Wikipediaversjonene den norske versjonen lenker til har noen lengre artikkel om den gruppen heller, så jeg lar den være som den er - og at én artikkel er en stubb går vel greit? Er for så vidt enig i at bildet bør endres, men det er uansett ikke direkte feil slik det står nå heller, for landene som aldri har deltatt har ikke vunnet de heller. --Semikolon 4. aug 2008 kl. 15:12 (CEST)



Etter at artikkelen har vært oppe til vurdering den fastsatte tiden (7 eller 14 dager), er vurderingen avsluttet med den konklusjon at den er en god liste. MHaugen 18. aug 2008 kl. 10:21 (CEST)