Pauline Sharpe

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Pauline Sharpe
Født1. sep. 1925Rediger på Wikidata
Død8. nov. 2005Rediger på Wikidata (80 år)

Pauline Sharpe (født 1. september 1925 i Brooklyn i New York, død 8. november 2005 i Knoxville, Tennessee) var en kristen mystiker og esoteriker, og en av de to grunnleggerne av Mark-Age i 1960.

I New York arbeidet hun i mindre teater-forestillinger, blant annet for USO (United Service Organizations), og i en liten TV-kanal som jorunalist.

Den 13. mai 1953 flyttet hun fra New York til Miami, Florida. Den 5. juli 1953 opprettet hun Temporary Office Service, det første private vikarbyrå i Sør-Floridas historie. Der formidlet hun arbeid i form av både faste ansettelser og vikarjobber.

Tidlige åndelige erfaringer[rediger | rediger kilde]

Den 1. januar 1956 hadde hun en åndelig oppvåkning og en sterk åndelig erfaring. I et forsøk på å komme til en bedre forståelse av sine mystiske erfaringer, ble hun den 25. juni 1957 medlem av en kristen, esoterisk gruppe.

Der begynte hun etterhvert å motta kanaliseringer. Det hun betegnet som oppstandne mestere begynte å kanalisere budskap om hennes rolle og misjon, og om den store betydningen av den tidsalderen hun levde i, betegnet som en overgangsfase for hele menneskeheten inn i den 4. dimensjon.

Den 1. november 1957 begynte hun å motta kanaliseringer fra en oppstanden mester som representerte seg som Jesus Kristus. Under en mediumistisk seanse i den esoteriske gruppen hun hadde forbindelser med, inntraff det en materialisering av en mannsskikkelse som presenterte seg som Sokrates. Denne episoden inntraff den 22. april 1958, og Pauline Sharpe opplevde denne personen som den samme som hadde presentert seg selv som Jesus i hennes kanaliseringer.

Den 6. mars 1958 hadde hun sin første erfaring med automatskrift. Det sistnevnte dreide seg, ifølge Pauline Sharpe, om meddelelser fra hennes søster Leonora Lee Sharpe (* 30. april 1929, † 4. mai 1950) som hadde gjennomgått sin transisjon 24 år gammel.

Pauline Sharpe begynte også å praktisere psykometri, og mottok inntrykk om personer og hendelser ved å berøre ting som hadde vært i deres hender eller besittelse. Hun begynte også i stadig sterkere grad å motta inntrykk fra det hun betegnet som andre menneskers tidligere inkarnasjoner, og også inntrykk fra forgagne hendelser i forskjellige områder.

Men på tross av dette var Pauline fortsatt tvilende og skeptisk til troverdigheten til de budskapene som var blitt kanalisert.

Mark-Age publiserte senere deler av hennes automatskrift i et hefte med tittelen Spiritual Awakening.

Se også[rediger | rediger kilde]

Litteratur[rediger | rediger kilde]