Middleton (Kim Possible)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Middleton er en fiktiv by fra Disney Channelserien Kim Possible.

Beliggenhet[rediger | rediger kilde]

Middleton er senter i et byområde som består av de tre byene Lowerton, Middleton og Upperton. Det meste som vises av Middleton viser en søvnig drabantby, selv man også får se et aktivt urbant område med tett befolkning, godt utbygd infrastruktur og anselig kulturliv.

Den nøyaktige posisjonen til Middleton er med overlegg umulig å stadfeste. Hint gitt i forskjellige episoder har gitt tvetydig eller motstridende informasjon. I The New Ron vises et flerstatskart; kartet tilsier at Middleton finnes et sted i Colorado. I Downhill vises et annet kart, som hevder at Mount Middleton er i eller omkring Vest-Virginia. I Queen Bebe havner Kim i San Francisco, og bemerker at hun var 1000 mil unna Middleton (egentlig 1000 miles), som indikerer at Middleton er et eller annet sted i eller ved Rocky Mountains. Middleton ligger nær både ørkenområder, grønne åser og snødekte fjell. Det er uansett nytteløst å plassere byen nøyaktig, som regissør Steve Loter har sagt at Middleton «Er hvor som helst i USA. Den er ikke basert på et virkelig sted», noe som gjør at byen kan portrettere et hvilket som helst lokalmiljø i de fleste amerikanske stater.

Viktige steder[rediger | rediger kilde]

Rivalisering[rediger | rediger kilde]

Lagene og cheerleaderne til Middleton Mad Dogs er erkerivaler med Lowerton Lemurs. Kamper mellom disse lagene blir alltid opphetede.