Stoppablefamilien

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Stoppable-familien er fiktive figurer fra Disney Channelserien Kim Possible.

Lite er kjent om denne familien. Kanskje er de med vilje (som en kontrast til Kims oppofrende foreldre) framstilt som lite involvert i sønnens liv. Begge har en sterk tendens til å foreta store og viktige avgjørelser uten å ta Ron med på råd, eller i det minste nevne det for ham. Eksempler er i I Tide og Utide, da de solgte huset og flyttet til Norge uten å fortelle ham det, eller når de adopterer et barn uten å fortelle det.

Familiemedlemmer[rediger | rediger kilde]

Ron Stoppable[rediger | rediger kilde]

Utdypende artikkel: Ron Stoppable

Herr og fru Stoppable[rediger | rediger kilde]

Hr. Stoppable er aktuar, noe som gjør at han kan arbeide hvor som helst. Ron har nevnt at faren har allergi mot alle typer pels, noe som førte til at Ron i sin tid anskaffet Rufus.Han later også til å være et matematisk geni, og bisto en gang Team Possible med å bekjempe Mattemetteren. I flere tilfeller virker det som at Herr Stoppable har et sterkt ønske om å gi Ron gode råd og være helten hans. Det virker som Ron har et tettere forhold til faren enn mora.

Herr Stoppable spilles av Elliot Gould

Ron ser ut til å ha et noe merkelig forhold til mora. Hun tvang ham til å dra til Camp Wannaweep (grobunn for flere av fobiene han siden utviklet), og da han ringte hjem veldig ofte sluttet hun etterhvert å svare. Ifølge plottet i I Tide og Utide jobber hun i bank.

Fru Stoppable spilles av Andrea Martin

Hana Stoppable[rediger | rediger kilde]

Hana er Rons adoptivsøster. Hun dukket opp i sesong 4. Da Rons foreldre adopterte Hana, flyttet de Ron opp på loftet og Hana inn på Rons gamle rom-etter å ha gjort det om til barneværelse – uten å fortelle Ron noen ting. Alt dette skjedde i løpet av en dag, mens Ron var på skolen, noe som fikk ham til å se på henne som "Inntrengereren" til å begynne med. Innen slutten av episoden hadde Ron akseptert Hana som sin lillesøster. Det virket som han kom nærmere henne enn foreldrene, noe som gjorde ham til en veldig hengiven storebror. Senere snudde han spillet, da han fortelte foreldrene – på samme måte som de har gjort mot ham – at Hana var en ninjababy.

Det var lite som ble avslørt om Hanas herkomst til å begynne med-bortsett fra at hun har en forbindelse med mytologien til Yamanouchiskolen og at hun har en stor og viktig skjebne som var forbundet med både henne og Ron. Hun er trolig av japansk avstamning som Yori og Sensei. Det har vist seg at hun har store krefter og kan løfte Monkey Fist i været og kaste ham med en hånd, og siden utvist stor smidighet, blant annet ved å kunne løpe langs vegger og tak. Kanskje har hun, i likhet med den nye broren sin, Mystiske Apekrefter. I en episode kunne det virke som at Hana ar Yoris biologiske søster og/eller tok seg av henne før Stoppable-familien adopterte henne.