Lone Sletten

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Lone Sletten
Født11. sep. 1977Rediger på Wikidata (46 år)
BeskjeftigelseJournalist Rediger på Wikidata
NasjonalitetNorge

Lone Sletten (født 11. september 1977) er en norsk næringslivsleder og tidligere journalist.[1]

Sletten er opprinnelig fra Reinfjord i Troms, men flyttet til Tønsberg i ung alder.

Hun jobbet i Tønsberg Blads tv-kanal TV Tønsberg frem til våren 2007, da hun fikk jobb i TVNorge som reporter og nyhetsanker i nyhetsmagasinet Spotlight. Etter noen år sluttet hun som journalist for å starte en norsk filial av det danske foretaket Athenas.[1][2]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ a b Jamieson, Robert (16. mars 2012). «Flyttet firmaet fra Oslo til Tønsberg». Tønsbergs Blad (norsk). Besøkt 6. april 2021. «Lone Sletten, tidligere journalist i Tønsbergs Blad og TV Norge, startet Athenas i Oslo for halvannet år siden. Nå flytter hun virksomheten hjem til Tønsberg. Hun og Zandra Rudqvist formidler kjente foredragsholdere til bedriftsmarkedet og det offentlige.» 
  2. ^ «Så et større vekstpotensiale». Prospekt Tønsbergregionen. 11. februar 2021. Besøkt 6. april 2021. «– Jeg er 43 år og har vokst opp på Husvik i Tønsberg. Nå bor jeg på Teie med samboer, sønn på 1,5 år og bonussønn på 17 år. Før Athenas jobbet jeg som journalist blant annet i Tønsbergs Blad og i TVNorge. Nå jobber jeg som daglig leder i Athenas med 8 ansatte i tillegg til meg.»