Liste over nummererte småplaneter/10301–10400

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/10301–10400. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
10301 Kataoka 1989 FH 30. mars 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
10302 1989 ML 29. juni 1989 Palomar E.F. Helin, J. Alu
10303 Fréret 1989 RD2 2. september 1989 Haute Provence E.W. Elst
10304 Iwaki 1989 SY 30. september 1989 Kitami K. Endate, K. Watanabe
10305 Grignard 1989 YP5 29. desember 1989 Haute Provence E.W. Elst
10306 Pagnol 1990 QY 21. august 1990 Haute Provence E.W. Elst
10307 1990 QX1 22. august 1990 Palomar H.E. Holt
10308 1990 QC3 28. august 1990 Palomar H.E. Holt
10309 1990 QC6 23. august 1990 Palomar H.E. Holt
10310 Delacroix 1990 QZ8 16. august 1990 La Silla E.W. Elst
10311 Fantin-Latour 1990 QL9 16. august 1990 La Silla E.W. Elst
10312 1990 QT9 23. august 1990 Palomar H.E. Holt
10313 Vanessa-Mae 1990 QW17 26. august 1990 Nauchnij L.V. Zhuravleva
10314 1990 RF 14. september 1990 Palomar H.E. Holt
10315 Brewster 1990 SC4 23. september 1990 Palomar E.F. Helin
10316 Williamturner 1990 SF9 22. september 1990 La Silla E.W. Elst
10317 1990 SA15 17. september 1990 Palomar H.E. Holt
10318 Sumaura 1990 TX 15. oktober 1990 Minami-Oda T. Nomura, K. Kawanishi
10319 Toshiharu 1990 TB1 11. oktober 1990 Kitami A. Takahashi, K. Watanabe
10320 Reiland 1990 TR1 14. oktober 1990 Palomar E.F. Helin
10321 Rampo 1990 UN2 26. oktober 1990 Geisei T. Seki
10322 Mayuminarita 1990 VT1 11. november 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
10323 Frazer 1990 VW6 14. november 1990 La Silla E.W. Elst
10324 Vladimirov 1990 VB14 14. november 1990 Nauchnij L.G. Karachkina
10325 Bexa 1990 WB2 18. november 1990 La Silla E.W. Elst
10326 Kuragano 1990 WS2 21. november 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
10327 Batens 1990 WQ6 21. november 1990 La Silla E.W. Elst
10328 1991 GC1 10. april 1991 Palomar E.F. Helin
10329 1991 GJ1 11. april 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
10330 Durkheim 1991 GH3 8. april 1991 La Silla E.W. Elst
10331 Peterbluhm 1991 GM10 9. april 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
10332 Défi 1991 JT1 13. mai 1991 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
10333 1991 NZ6 12. juli 1991 La Silla H. Debehogne
10334 Gibbon 1991 PG5 3. august 1991 La Silla E.W. Elst
10335 1991 PG9 15. august 1991 Palomar E.F. Helin
10336 1991 PJ12 7. august 1991 Palomar H.E. Holt
10337 1991 RO1 10. september 1991 Dynic A. Sugie
10338 1991 RB11 10. september 1991 Palomar H.E. Holt
10339 1991 RK17 11. september 1991 Palomar H.E. Holt
10340 Jostjahn 1991 RT40 10. september 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
10341 1991 SC2 16. september 1991 Palomar H.E. Holt
10342 1991 TQ 1. oktober 1991 Siding Spring R.H. McNaught
10343 Church 1991 VW8 4. november 1991 Kitt Peak Spacewatch
10344 - 1992 CA2 12. februar 1992 Mérida O.A. Naranjo, J. Stock
10345 - 1992 DC11 29. februar 1992 La Silla UESAC
10346 Triathlon 1992 GA1 2. april 1992 Palomar C.S. Shoemaker, D.H. Levy
10347 Murom 1992 HG4 23. april 1992 La Silla E.W. Elst
10348 Poelchau 1992 HL4 29. april 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen
10349 1992 LN 3. juni 1992 Palomar G.J. Leonard
10350 Spallanzani 1992 OG2 26. juli 1992 La Silla E.W. Elst
10351 Seiichisato 1992 SE1 23. september 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
10352 Kawamura 1992 UO3 26. oktober 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
10353 Momotaro 1992 YS2 20. desember 1992 Kiyosato S. Otomo
10354 Guillaumebudé 1993 BU5 27. januar 1993 Caussols E.W. Elst
10355 Kojiroharada 1993 EQ 15. mars 1993 Kitami K. Endate, K. Watanabe
10356 Rudolfsteiner 1993 RQ4 15. september 1993 La Silla E.W. Elst
10357 1993 SL3 19. september 1993 Palomar H.E. Holt
10358 Kirchhoff 1993 TH32 9. oktober 1993 La Silla E.W. Elst
10359 1993 TU36 13. oktober 1993 Palomar H.E. Holt
10360 1993 VN 7. november 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
10361 Bunsen 1994 PR20 12. august 1994 La Silla E.W. Elst
10362 1994 UC2 31. oktober 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
10363 - 1994 UP11 31. oktober 1994 Palomar PCAS
10364 Tainai 1994 VR1 3. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
10365 Kurokawa 1994 WL1 27. november 1994 Oizumi T. Kobayashi
10366 Shozosato 1994 WD4 24. november 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
10367 Sayo 1994 YL1 31. desember 1994 Oizumi T. Kobayashi
10368 Kozuki 1995 CM1 7. februar 1995 Oizumi T. Kobayashi
10369 Sinden 1995 CE2 8. februar 1995 Siding Spring D.J. Asher
10370 Hylonome 1995 DW2 27. februar 1995 Mauna Kea D.C. Jewitt, J.X. Luu
10371 Gigli 1995 DU3 27. februar 1995 San Marcello L. Tesi, A. Boattini
10372 Moran 1995 FO10 26. mars 1995 Kitt Peak Spacewatch
10373 MacRobert 1996 ER 14. mars 1996 Sudbury D. di Cicco
10374 Etampes 1996 GN19 15. april 1996 La Silla E.W. Elst
10375 Michiokuga 1996 HM1 21. april 1996 Kuma Kogen A. Nakamura
10376 Chiarini 1996 KW 16. mai 1996 Bologna Osservatorio San Vittore
10377 - 1996 NN4 14. juli 1996 La Silla E.W. Elst
10378 Ingmarbergman 1996 NE5 14. juli 1996 La Silla E.W. Elst
10379 Lake Placid 1996 OH 18. juli 1996 Rand G.R. Viscome
10380 Berwald 1996 PY7 8. august 1996 La Silla E.W. Elst
10381 Malinsmith 1996 RB 3. september 1996 Stakenbridge B.G. W. Manning
10382 Hadamard 1996 RJ3 15. september 1996 Prescott P.G. Comba
10383 - 1996 SR7 16. september 1996 Church Stretton S.P. Laurie
10384 1996 TQ10 9. oktober 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
10385 Amaterasu 1996 TL12 15. oktober 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
10386 Romulus 1996 TS15 12. oktober 1996 Colleverde V.S. Casulli
10387 Bepicolombo 1996 UQ 18. oktober 1996 Sormano P. Sicoli, F. Manca
10388 Zhuguangya 1996 YH3 25. desember 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
10389 Robmanning 1997 LD 1. juni 1997 Haleakala NEAT
10390 Lenka 1997 QD1 27. august 1997 Ondřejov P. Pravec, M. Wolf
10391 1997 RR3 5. september 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
10392 Brace 1997 RP7 11. september 1997 Lime Creek R. Linderholm
10393 - 1997 RF8 4. september 1997 Gekko T. Kagawa, T. Urata
10394 - 1997 SG1 22. september 1997 Giesing P. Sala
10395 Jirkahorn 1997 SZ1 23. september 1997 Ondřejov M. Wolf, P. Pravec
10396 1997 SW33 17. september 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
10397 1997 SX33 17. september 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
10398 1997 UP8 23. oktober 1997 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
10399 Nishiharima 1997 UZ8 29. oktober 1997 Oizumi T. Kobayashi
10400 Hakkaisan 1997 VX 1. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...