Liste over nummererte småplaneter/10201–10300

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Dette er Liste over nummererte småplaneter/10201–10300. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
10201 Korado 1997 NL6 12. juli 1997 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
10202 - 1997 PE 1. august 1997 Haleakala NEAT
10203 Flinders 1997 PQ 1. august 1997 Woomera F.B. Zoltowski
10204 Turing 1997 PK1 1. august 1997 Prescott P.G. Comba
10205 Pokorný 1997 PX1 7. august 1997 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
10206 - 1997 PC2 7. august 1997 Fitchburg L.L. Amburgey
10207 Comeniana 1997 QA 16. august 1997 Modra L. Kornoš, P. Kolény
10208 Germanicus 1997 QN1 30. august 1997 Stroncone Stroncone
10209 Izanaki 1997 QY1 24. august 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
10210 Nathues 1997 QV3 30. august 1997 Caussols ODAS
10211 La Spezia 1997 RG3 6. september 1997 Monte Viseggi Monte Viseggi
10212 - 1997 RA7 3. september 1997 Church Stretton S.P. Laurie
10213 Koukolík 1997 RK7 10. september 1997 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
10214 - 1997 RT9 10. september 1997 Uccle T. Pauwels
10215 Lavilledemirmont 1997 SQ 20. september 1997 Ondřejov L. Šarounová
10216 Popastro 1997 SN3 22. september 1997 Church Stretton S.P. Laurie
10217 Richardcook 1997 SN4 27. september 1997 Haleakala NEAT
10218 Bierstadt 1997 SJ23 29. september 1997 Kitt Peak Spacewatch
10219 Penco 1997 UJ5 25. oktober 1997 San Marcello L. Tesi, A. Boattini
10220 Pigott 1997 UG7 20. oktober 1997 Goodricke-Pigott R.A. Tucker
10221 Kubrick 1997 UM9 28. oktober 1997 Ondřejov P. Pravec
10222 Klotz 1997 UV10 29. oktober 1997 Ramonville C. Buil
10223 Zashikiwarashi 1997 UD11 31. oktober 1997 Oohira T. Urata
10224 Hisashi 1997 UK22 26. oktober 1997 Chichibu N. Sato
10225 1997 VQ1 1. november 1997 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
10226 Seishika 1997 VK5 8. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
10227 Izanami 1997 VO6 4. november 1997 Gekko T. Kagawa, T. Urata
10228 1997 VY8 1. november 1997 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
10229 1997 WR3 19. november 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
10230 - 1997 WU35 29. november 1997 Socorro LINEAR
10231 - 1997 WQ37 29. november 1997 Socorro LINEAR
10232 - 1997 WR49 26. november 1997 Socorro LINEAR
10233 Le Creusot 1997 XQ2 5. desember 1997 Le Creusot J.-C. Merlin
10234 Sixtygarden 1997 YB8 27. desember 1997 Kleť J. Tichá, M. Tichý
10235 - 1998 QR37 17. august 1998 Socorro LINEAR
10236 - 1998 QA93 28. august 1998 Socorro LINEAR
10237 Adzic 1998 SJ119 26. september 1998 Socorro LINEAR
10238 - 1998 SO140 26. september 1998 Socorro LINEAR
10239 Hermann 1998 TY30 10. oktober 1998 Anderson Mesa LONEOS
10240 1998 VW34 12. november 1998 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
10241 Miličević 1999 AU6 9. januar 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
10242 Wasserkuppe 2808 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10243 Hohe Meissner 3553 P-L 22. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10244 Thüringer Wald 4668 P-L 26. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10245 Inselsberg 6071 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10246 Frankenwald 6381 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10247 Amphiaraos 6629 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10248 Fichtelgebirge 7639 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10249 Harz 9515 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10250 Hellahaasse 1252 T-1 25. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10251 Mulisch 3089 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10252 Heidigraf 4164 T-1 26. mars 1971 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10253 Westerwald 2116 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10254 Hunsrück 2314 T-2 29. september 1973 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10255 Taunus 3398 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10256 Vredevoogd 4157 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10257 Garecynthia 4333 T-3 16. oktober 1977 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10258 - 1940 AB 6. januar 1940 Konkoly G. Kulin
10259 Osipovyurij 1972 HL 18. april 1972 Nauchnij T.M. Smirnova
10260 - 1972 TC 4. oktober 1972 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
10261 Nikdollezhal' 1974 QF1 22. august 1974 Nauchnij L.V. Zhuravleva
10262 Samoilov 1975 TQ3 3. oktober 1975 Nauchnij L.I. Chernykh
10263 Vadimsimona 1976 SE5 24. september 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
10264 Marov 1978 PH3 8. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
10265 Gunnarsson 1978 RY6 2. september 1978 La Silla C.-I. Lagerkvist
10266 Vladishukhov 1978 SA7 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
10267 1978 VD7 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
10268 - 1979 HW6 26. april 1979 Bickley Perth Observatory
10269 Tusi 1979 SU11 24. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
10270 Skoglöv 1980 FX3 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
10271 - 1980 TV2 14. oktober 1980 Haute Provence H. Debehogne, L. Houziaux
10272 - 1981 EF13 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
10273 - 1981 ED14 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
10274 - 1981 ET15 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
10275 - 1981 EC16 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
10276 - 1981 EK23 3. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
10277 - 1981 EC27 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
10278 - 1981 EW30 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
10279 - 1981 ET42 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
10280 - 1981 EA43 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
10281 - 1981 EE45 11. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
10282 - 1981 ET46 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
10283 Cromer 1981 JE2 5. mai 1981 Palomar C.S. Shoemaker
10284 1981 QY2 24. august 1981 La Silla H. Debehogne
10285 Renémichelsen 1982 QX1 17. august 1982 La Silla C.-I. Lagerkvist
10286 Shnollia 1982 SM6 16. september 1982 Nauchnij L.I. Chernykh
10287 Smale 1982 UK7 21. oktober 1982 Nauchnij L.G. Karachkina
10288 Saville 1983 WN 28. november 1983 Anderson Mesa E. Bowell
10289 Geoffperry 1984 QS 24. august 1984 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
10290 Kettering 1985 SR 17. september 1985 Harvard Observatory Oak Ridge Observatory
10291 - 1985 UT 20. oktober 1985 Kleť A. Mrkos
10292 - 1986 PM 2. august 1986 Palomar INAS
10293 Pribina 1986 TU6 5. oktober 1986 Piwnice M. Antal
10294 - 1988 AA2 14. januar 1988 Kleť A. Mrkos
10295 Hippolyta 1988 GB 12. april 1988 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
10296 - 1988 RQ12 14. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
10297 - 1988 RJ13 14. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
10298 - 1988 SU2 16. september 1988 Cerro Tololo S.J. Bus
10299 1988 VS3 13. november 1988 Gekko Y. Oshima
10300 Tanakadate 1989 EG1 6. mars 1989 Geisei T. Seki
... Forrige · Liste over nummererte småplaneter · Neste ...