Kyss meg for faen i helvete

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Kyss meg for faen i helvete
Generell informasjon
Utgivelsesår9. august 2013
Prod.landNorges flagg Norge
Lengde1 t. 34 min.
SpråkNorsk
Bak kamera
RegiStian Kristiansen
ProdusentSigve Endresen Yngve Sæther
ManusforfatterStian Kristiansen
Foran kamera
MedvirkendeEili Harboe
Øyvind Larsen Runestad
Kristoffer Joner
Rolf Kristian Larsen
Annen informasjon
Budsjett9,1 millioner
Prod.selskapMotlys
Distrubisjon:
Norsk Filmdistribusjon
Eksterne lenker

Kyss meg for faen i helvete er en norsk spillefilm, som hadde kino-premiere 9. august 2013. Opptakene til filmen ble startet august 2012.

Handling[rediger | rediger kilde]

Tale er 17 år gammel, og leder for en liten amatørteater-gruppe med andre tenåringer. Hvert eneste år forsøker de å sette opp en revy, med blant annet gitar og forskjellige kostymer. Men nå mener Tale at de unge skuespillerne er klare for nye og større utfordringer. De planlegger å sette opp stykket «Draum om hausten» produsert av den internasjonalt kjente dramatikeren Jon Fosse. Tale møter også Lars, en av Norges mest anerkjente skuespillere, som samtidig står midt i sin egen livskrise. Etter press fra Tale takker Lars motvillig ja til å hjelpe amatør-skuespillerne. Men dette kommer bare til å skje på enkelte betingelser.

Lars bestemmer seg blant annet for å ansette en annen lokal innbygger: Vegard som er kaptein på det lokale fotball-laget, til en av hovedrollene for teater-stykket - til tross for Vegards fullstendige mangel på skuespiller-talent. Men alle de andre skuespillerne oppdager etter hvert at den nye instruktøren deres kommer til å forårsake enorme problemer for dem alle. Situasjonen blir heller ikke bedre av at Tale oppdager at hun har begynt å utvikle romantiske følelser for Vegard.

Medvirkende[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]