Diskusjon:Thomas à Kempis

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Nasjonalitet Nederland?[rediger kilde]

Artikkelens infoboks hevder at Kempis' nasjonalitet var nederland (burde det ikke stått Nederlandsk?), men. Om vi skal tro på denne artikkelen så ble ikke Nederland opprettet før i 1579, altså godt over ett hundre år etter at Kempis døde i 1471. I tilsvarende artikkel på engelskspråklig Wikipedia står det Ethnicity Dutch, mens i tilsvarende artikkel på nederlandsk står det under Nationaliteit oppgitt to områder: Hertogdom Kleef og Aartsbisdom Utrecht.

Hva tror våre Wikidata-eksperter Kimsaka, Anne-Sophie Ofrim og Tarjeimo om saken? Et annet spørsmål, er det kun avgrenset til denne artikkelen, eller kan det være at vi har tilsvarende i andre artikler? Og for ordens skyld, mitt ærend er ikke å agitere mot Wikidata (som jeg er en stor tilhenger av) men å forsøke å bidra til å heve artiklenes kvalitet. Mvh.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Ulflarsen (diskusjon · bidrag) 8. nov 2016 kl. 09:12:31 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Dette er vel ikke annerledes enn at Fru Inger til Austrått er en person fra Ørland kommune, eller for den saks skyld at hun er «norsk»!? Vi har vel for praktiske hensyn den innarbeidede sedvane at geografisk tilhørighet som hovedsak kan føres bakover og framover - bortsett fra for områder som det er konflikt om!? Mvh M O Haugen (diskusjon) 8. nov. 2016 kl. 15:08 (CET)[svar]
Med lignende argumentasjon kan man kalle ham tysk, siden Utrecht på den tiden var et fyrstedømme i Det tysk-romerske rike? Wikidata-egenskapen som blir brukt i infoboksen heter «statsborgerskap», men det blir bare anakronistisk for en person fra senmiddelalderen. Jeg tar den ut av Wikidata nå. Hilsen Kjetil_r 8. nov. 2016 kl. 23:55 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Thomas à Kempis. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. apr. 2021 kl. 08:02 (CEST)[svar]