Diskusjon:Stavanger/Sandnes

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelen er laget for å skape forståelse for SSBs statistikk for tettsteder. Den er ikke laget for å være en beskrivelse av byregionen som har tettstedet som sentrum. krg 18. mar 2007 kl. 16:57 (CET)

Artikkelen omhandler TETTSTEDET Stavanger-Sandnes! Sammenlikninger av befolkningsutviklingen i Rogaland og Hordaland hører derfor heller ikke hjemme i denne artikkelen. Om man er ute etter den slags sammenlikninger går det an å studere Liste over Norges største tettsteder, befolkningsutviklingen år for år, (omregnet til prosent), og da vil en trolig få til resultat at TETTSTEDET Stavanger-Sandnes i alle fall er ett av landets raskest voksende tettsteder. krg 30. aug 2009 kl. 01:15 (CEST)

Hei vil bare si at Sandnes og Stavanger er to HELT forskjellige nabobyer. Syns det er helt upassende å si de er samme by. Sverige og Norge er ikke samme land bare fordi vi er naboer. Sandnes og Stavanger er ikke samme kommune en gang, etter avstemming om å slå sammen Sola, Stavnager og Sandnes til: Nord-Jæren. Sandnes hadde 85% Nei, Sola 81 og Stavanger stemte for. (Kilde: Diktrissnyhetene for Rogaland 30. Mai 2016 sek:28. )Dette usignerte innlegget ble skrevet av Snoopeygo (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)