Diskusjon:Sayyid Qutb

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anbefalt artikkel Sayyid Qutb er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Oversatt fra nynorsk[rediger kilde]

Artikkelen er i følge hovedbidragsyter oversatt fra tilsvarende på nynorsk. Ulf Larsen 9. jan 2008 kl. 23:11 (CET)

Versjon på nn: da oversettelse ble gjort. — H92 OOOO (d/t · b/c · @) 10. jan 2008 kl. 19:09 (CET)

Gjennomlesing til anbefalt/utmerket[rediger kilde]

Det bør inn en bibliografi (liste over hans bøker). Hovedbidragsyter bør også se på tysk og engelskspråklig wikipedia for å se om det kan legges til mer på litteratur og eksterne lenker. mvh - Ulf Larsen 11. jan 2008 kl. 16:40 (CET)

Denne setningen:

«Døden gjorde Qutb enda mer mektig.»

-ikke enig, om døden gjorde noe med Qutb så var det at det gjorde han død, punktum. Interessen for hans tanker er derimot noe annet, så setningen bør omformuleres. Ulf Larsen 11. jan 2008 kl. 22:57 (CET)

  • „Hans syn vekket ytterligere interesse etter hans martyrdød“? — H92 OOOO (d/t · b/c · @) 12. jan 2008 kl. 01:54 (CET)
Er skeptisk til martyrdød. Han ble vel mest sannsynlig urettmessig dømt til døden, men blir han automatisk martyr av det? Litt ladet begrep for et leksikon. Eventuelt kan du distansere deg ved å skrive noe i likhet av etter hans død, og for mange islamister ble han en martyr. Ulf Larsen 15. jan 2008 kl. 08:48 (CET)
Fikset. — H92 OOOO (d/t · b/c · @) 18. jan 2008 kl. 21:54 (CET)
  • Har nå lagt inn litterære verker. Det var noen titler jeg ikke fikk til. — H92 OOOO (d/t · b/c · @) 12. jan 2008 kl. 02:14 (CET)
En bra start, men det er verker etter 1948, sjekk med enwiki/dewiki. Jeg tror også du har mer å hente ved å se på enwiki/dewiki og eventuelt også på noen av nettstedene som vises til under lenker. Sjekk også interne lenker, jeg fant sjaria som jeg rettet til sharia, kan være flere tilsvarende som allerede er dekket av artikler hos oss. mvh - Ulf Larsen 15. jan 2008 kl. 08:48 (CET)
Har nå sjekket litt, og endret f.eks. sjirk -> shirk. Tok også inn resten av verkene fra en:. Har oversatt titlene så godt jeg kunne. The Four Apparitions var litt vanskelig. Jeg valgte de fire opplysningene, etter å ha brukt google translate, først engelsk -> tysk, deretter tysk -> engelsk, og fikk appearances. Har du et bedre ord så er det veldig fint om du endret det for meg. ;) — H92 OOOO (d/t · b/c · @) 18. jan 2008 kl. 21:54 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sayyid Qutb. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 25. jul. 2017 kl. 02:41 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sayyid Qutb. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 02:39 (CEST)[svar]