Diskusjon:Deiligst.no

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ja, dette kan se ut som egenreklame. Ikke så veldig interessant og opplysende heller, nettadresser kan jo sjekkes ut direkte. Dessuten: «(...) den viser en del lettkledde bilder.» Det må da være personene på bildene som er lettkledde, ikke bildene? Wolfmann 20. sep 2006 kl. 05:28 (UTC)

Gaysir tilsvarende[rediger kilde]

Er Gaysir et nettsted av samme støpning som Deiligst.no? __meco 7. okt 2006 kl. 18:47 (UTC)

Jeg kjenner ikke nettstedet eller temaet. Tok et kjapt søk på Google og fant ikke stor dekning av nettstedet i allmenne medier. Bortsett fra ett oppslag i Aftenposten [1], et i Adressa [2], et i Magazinet [3] og i PFU [4]. For min del virker Deiligst.no mer omtalt over en lengre periode (over er bare en sak med soldat som kledde seg naken). Uansett: dette er vel et det største nettstedet for denne type legning? Blir det nominert til sletting vil jeg p.t. ikke uttale meg. Evt. kanskje satt slett hvis ikke det fremkommer medieomtaler og sannsynliggjøring av at dette er et stort fenomen (for denne gruppen seksuell legning)(?) nsaa 7. okt 2006 kl. 19:15 (UTC)
Jeg bare tenkte på at en referanse i artikkelen ville vært naturlig dersom dette er liknende type nettsteder. __meco 7. okt 2006 kl. 19:18 (UTC)
Enig. Jeg liker referanser.Både for videre lesning og for å finne orginalkilden for utsagn og påstander. Mange andre mener det ikke er bra da det gjør det tungt å lese. nsaa 7. okt 2006 kl. 19:43 (UTC)

Anders Behring Breivik[rediger kilde]

Hei. Sorry I don't speak Norwegian (I wish I did). When reading through a Google translate version of every post by Anders Behring Breivik on document.no I saw that he claims to be a friend of someone who runs deiligst.no:

Jeg har jobbet med prosjektutvikling i 14 år med flere prosjekter relatert til nettløsninger, har økonomisk utdannelse + to andre bachelor grader, tjente min første mill som grunder i en alder av 24 og har mange kamerater som i dag er suksessfulle grundere innenfor de fleste bransjer. Flere av kameratene mine er eksperter på utvikling av nettsamfunn (en av dem driver Deiligst.no, Norges trolig mest profitable nettsamfunn til tross for et moralsk frynsete konsept).

This is from http://www.document.no/anders-behring-breivik/. Takk. 82.32.186.24 23. jul 2011 kl. 16:42 (CEST)

This is not information that would be relevant in this article. I don't think it's something we should include in the article about Breivik either. –Mathias-S 24. jul 2011 kl. 22:16 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Deiligst.no. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 23:35 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Deiligst.no. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 15. feb. 2021 kl. 00:39 (CET)[svar]

Slett denne wikipedia-siden[rediger kilde]

Denne wikipedia-siden bør bare slettes da den er så fullstendig meningsløs at ingen gidder å redigere skrivefeil gjort flere år tilbake i tid. 188.113.95.213 3. nov. 2023 kl. 22:06 (CET)[svar]