Diskusjon:Arthur Joseph Beveridge

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det er delte meninger om hva som ser best ut i forhold vising av båndstriper i artikkelen, hva mener andre, er denne (A) eller denne (B) versjonen best? Sistnevnte deler opp båndstripene med en tabell slik at de ikke "flyter" i hverandre, samt får teksten i senter under. --KEN 3. jul 2011 kl. 23:16 (CEST)

Jeg mener helt klart at man bør holde seg til versjon "A". Den er satt opp som en militær båndstripe (noe den jo skal symbolisere) og jeg mener den passer svært godt inn i alle artikler hvor den har blitt benyttet, feks: Gunnar Sønsteby, Max Manus, Trond André Bolle, Leif Larsen, Jørg Lian med mange fler.. Helt unødvendig å endre på det systemet etter MIN mening. Jørgen E 3. jul 2011 kl. 23:24 (CEST)
For en som ikke forstår seg på hva som er hva av slike båndstriper, synes jeg versjon B er best ettersom tabellen gjør at skriften under kommer akkurat der den bør være. Mvh.Aso 3. jul 2011 kl. 23:43 (CEST)
A. Mindre oppstykket, penere, like oversiktlig. Pål N. 3. jul 2011 kl. 23:49 (CEST)
Jeg er ikke særlig fornøyd med tabellformatet i tilfeller som her, det er for rigid til at salatene blir seende pene ut, særlig for plassering av forklarende tekst. Skulle gjerne hatt et redskap som er mer fleksibelt og som gjør resultatet penere (uten rammer og mindre luft). I denne artikkelen synes jeg oppsett B gir best resultat (i andre artikler kan oppsett som i A fungere bedre). Vennlig hilsen, Ordensherre 4. jul 2011 kl. 09:35 (CEST)
Forstod ikke helt hva du mener? Er ikke B tabelloppsett? Som du først sier du ikke liker, deretter sier fungerer best i denne artikkelen? Kanskje jeg som ikke forstår her :-D Jørgen E 4. jul 2011 kl. 18:24 (CEST)
Det jeg forsøker å si er at jeg ikke er så begeistret for noen av tabellformatene, men av to «onder» så velger jeg oppsett B i dette tilfellet. Vennlig hilsen, Ordensherre 4. jul 2011 kl. 18:41 (CEST)
Synst alt A er best. Liknar mest på korleis båndstripene vert nytta, og kan enklast overførast til fleire rader. Athos 5. jul 2011 kl. 10:46 (CEST)

Da har jeg tilbakestilt til versjon A siden det er delte meninger, og A er den første som ble gjort. --KEN 5. jul 2011 kl. 11:26 (CEST)

Det at forklaringstablene ikkje var sentrert under båndstripene skuldast nok at sentreringa av båndstripene vart gjort for området til venstre for bilete av Krigskorset, medan tabellen under nytta heile sida. Eg har lagt til litt meir tekst, og no sentrerer begge om same linja. Athos 5. jul 2011 kl. 11:59 (CEST)