Diskusjon:.tk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fordi folket i Tokelau ikke bruker mer en 700 adresser med .tk gir nettstedet [1] gratis domene navn til alle som ønsker. Det er også mulig og kjøpe domenenavn for en liten sum i året og da får man en rekke ekstrafunksjoner. ... Dette er nok mer en økonomisk vurdering (eller muligens manglende vurdering) enn "snillhet" fra øyfolket. Et hvilket som helst toppnivådomene som .com, .org .no osv kan innholde "uendelig" mange adresser. Det finnes også mange tenkelige ubrukte oppnivådomener som kunne vært benyttet. Til eksempel "eier" Norge .bv (Bouvetøya) og .sj (Svalbard og Jan Mayen) som ikke er tatt i bruk./--Tor Stein 13. jan 2006 kl.17:46 (UTC)

Omnavnet[rediger kilde]

Er betegnelsen "Omnavnet" i informasjonen om landskodetoppnivådomener oversatt fra engelsk "Renamed?" I så fall er den rette betydelsen "Omdøpt," eller "Gitt nytt navn." Kunne ikke finne "Omnavnet" i ordboken, så betydelsen av ordet er i beste fall uklar.

Det ligger i malen {{CcTLD}}. Endre evt der etter diskusjon på malens diskusjonsside. ZorroIII 6. jun 2006 kl.22:14 (UTC)