Bruker:Varulv2468

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Slaget ved Sekken[rediger | rediger kilde]

Takk for strålende arbeid med artikkelen om slaget ved Sekken! Jeg kommer selv fra Sekken og ser du har mye informasjon jeg aldri har sett før. Det hadde vært veldig interessant å få vite mer om hvilke kilder du har brukt. – Pladask 11. des 2006 kl. 20:20 (CET)

Slaget ved langnes[rediger | rediger kilde]

Takk for utfyllingen av artiklen om slaget ved Langnes Skanse! Artiklen begynner nå å bli riktig bra!Petter Bøckman 7. apr 2008 kl. 23:00 (CEST)

Varulv2468s interesser[rediger | rediger kilde]

Jeg vet ikke riktig om det er takknemlighet fra min side omkring denne brukersiden på mitt navn dersom anonymitet er en meget viktig verdi for meg i Internett.

Min interesse i Wikipedia lå i et sterkt ønske om å presentert historiske emner som i krigshistorie fram for de fleste, ikke minst de lite kjente. Til tross for min noe så lite tiltalte ferdigheter i norske språkkunnskap som skyldes åpenbare bakgrunn i min fortid er jeg villige til å være svært aktiv i tider. Men når det gjaldt Wikipedia som tross alt har større offentlighet er det knapt rom for feilopplysning fra min side så småfeil som dårlig språk vil være emne for klage, selvsagt. For jeg vil kommet til å gjør mitt best for bredest mulig opplysningsnivå omkring en artikkel. Slaget ved Sekken er dessuten tatt fra de oppgitte kilder omtalt i et moderne språk. Som jeg hadde oppdaget på flere uker til nå, var det ikke så lett å være produktiv som før.

Min interesse i videre arbeid i Wikipedia vil være i krigshistorie og vil i første omgang begrense meg til skandinaviske og deretter norsk krigshistorie før 1940 dersom det er ganske mye der som er glemt eller lite kjent. Deretter maritim historie omkring skipstype og visse skip, selvsagt med krigshistorisk betydning.

Ønsket om anonymitet står sterkt på min side så det er tilsynelatende alt man kan få av meg. Bruker:Varulv2468

Hjelp![rediger | rediger kilde]

Enhver som lurer på hvor mine språkkunnskaper kom av, skyldes oppveksten der jeg var gitt dårlig pedagogisk oppfølgning fordi mitt tilstand den gang var emne for debatt og strid mellom ulike pedagogiske doktriner. Istedenfor å gi den rette behandling var jeg sendt til feil miljø der undervisningen i norsk ble ganske vanskelig. Isolasjon og kommunikasjonsproblemer ble resultatet etter mange år. Idet feilbehandlingen var oppdaget, var det ikke bare for sent, men også vanskelige å rette opp. Det eksisterende alternativet var falt bort, for kommunen ansvarlig for mitt skolegang var økonomi mer viktigere. Jeg har mer eller mindre vært utsatt for et pedagogisk overgrep som også hadde rammet få andre. Det var heller ikke store krav på norskundervisning at jeg fikk dårlige karakter ved slutten.

Det eneste godt ved dette var at det ble slutten på den arrogante ensidigheten som striden mellom pedagogene hadde. Dessverre ti år for sent for meg.

Mitt språk derfor er vanskelig på de fleste artikler jeg hadde etterlatt meg. De som kan, oppmuntres til å gjør et forsøk. Setninger og grammatikk som dårlig ordsforråd er de største problemer. De som vil svare, får gå til diskusjonssiden. Varulv2468 11. mai 2007 kl. 03:57 (CEST)

Basij[rediger | rediger kilde]

Hei jeg språkvasket den kjempefine artikkelen din om organisasjonen. Jeg har flyttet litt om på avsnittene, og fjernet noen litt tunge begreper (deployment, avansement osv). Jeg har lagt til et lite avsnitt på slutten om Basij i media i dag. Les gjerne gjennom å se om noe vesentlig har falt bort. Peter Kristoffersen 18. jun 2009 kl. 15:33 (CEST)

Stjerne[rediger | rediger kilde]

Stjerne tildeles Varulv2468 for flott arbeid med krigsskip og andre fartøyer
— Geanixx 8. okt 2009 kl. 01:03 (CEST)
Hiver meg på her, du gjør virkelig en solid innsats! Sindre Skrede 31. okt 2010 kl. 11:01 (CET)

Prammer og sånn[rediger | rediger kilde]

Har hatt stor nytte og inspirasjon av å lese det du har skrevet om prammer og lignende, så jeg har gått inn i noen av artiklene. Dette med båttyper langs Lågen/Numedalselva er interessant, og siden jeg har en viss tilknytning til Kongsberg og Veggli, kommer jeg nok til å ha øynene mer åpne langs elva heretter.

Den "litt rare" norsken din skal du ikke bekymre deg for; det er stort sett lett å forstå hva du mener - og når noen har tid og lyst kan de jo bare fixe!

Skriv mer!

Mvh,

Jancros 12. nov 2010 kl. 10:11 (CET)

Kronan[rediger | rediger kilde]

Hei, jeg har språkvasket den kjempefine artikkelen om Kronan, det store svenske seilskipet. Du gjør en veldig god jobb på mange måter, og jeg har nominert denne artikkelen som kandidat til å være en utmerket artikkel, subsidiært en anbefalt artikkel. Håper du fortsetter å skrive, det er mange her som kan hjelpe deg å språkvaske teksten. KolbjornA (diskusjon) 19. sep. 2014 kl. 16:38 (CEST)

Varulv[rediger | rediger kilde]

Det er lenge siden vi har hørt fra deg... Du bidro med svært mange gode historiske artikler. Jeg ønsker deg velkommen tilbake - og ikke vær redd for språket, send meg en melding - og så fikser jeg korrektur. Du er savnet! Hilsen BLÆGG

Virkelig? Har mange planer, så lite tid. Er jo svært opptatt med å følge med Syria for tiden. Varulv2468 (diskusjon) 26. apr. 2017 kl. 05:38 (CEST)

Hvis du skulle få tid og lyst på et tidspunkt ville det jo være veldig fint hvis du ville skrive om nettopp Syria. Mvh. Wikijens (diskusjon) 2. aug. 2017 kl. 23:11 (CEST)

Litt uoversiktlig[rediger | rediger kilde]

Jeg ser nå at brukersiden og diskusjonssiden din er sammenblandet. Sikkert lurt å flytte alle diskusjonstrådene over på diskusjonssiden, og heller ha en ren presentasjonsside her på brukersiden. Men hvis du vil det annerledes - så blir det som det er. Lykke til med artikkelskriving. Vennlig hilsen BLÆGG

Brannen i Greenfell Tower: En varslet katastrofe[rediger | rediger kilde]

Enig. Skal ajourføre artikkelen når jeg får tid, mest sannsynlig på en regnværsdag.
Med vennlig hilsen,
Pål Jensen

Har foretatt opprydding i biblioteket[rediger | rediger kilde]

Har en lang rekke ulike stoff som jeg vil legge ut, men det er bare en sandkasse å gjøre bruk av, og det er visse «der ute» som vil ha høyere språkkvalitet enn akseptert med for lave terskler i språkvaskskiltbruk. Så jeg vil skape mindre undersider for forskjellige prosjekter som andre kan se nærmere på. Som en letehund etter det rare og uvanlig, finner jeg stadig over noe som bare må vises fram, så flere kladdeark må til. Litt av arbeidet vil være for eksisterende artikler som med «Ormen Lange», som kan være i sår behov for utfylling.

Bruker:Varulv2468/Kladdeark 1

Bruker:Varulv2468/Kladdeark 2

Bruker:Varulv2468/Kladdeark 3

Bruker:Varulv2468/Kladdeark 4

Varulv2468 (diskusjon) 21. apr. 2020 kl. 20:03 (CEST)