Yaoguai Mingdan

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Yaoguai Mingdan, (妖怪名单) eller Yāoguài Míngdān, på kinesisk best kjent som Monster List er en kinesisk animasjonsserie fra 2014. Til å være kinesisk har den fått mer oppmerksomhet fra den vestlige verden enn mange av sine «forfedre». Denne serien ble produsert av det kinesiske animasjonsstudioet Haoliners Animation League. I likhet med Fox Spirit Matchmaker har Yaoguai Mingdan oppnådd popularitet utenfor Kinas grenser.

Handling[rediger | rediger kilde]

Feng Xi er en helt vanlig tenåring og veldig forelsket i skolens mest populære jente, Sujiu. Til tross for at alle guttene er etter henne, overhører tilfeldigvis Sujiu Feng Xis kjærlighetserklæring og bestemmer seg for å gi ham en sjanse. Men Sujiu er ikke en hvilken som helst jente. Mystiske og uforklarlige dødsfall hender oftere og oftere, og alle ofrene er menn.

For å forstå hva som egentlig foregår i livet hans må Feng Xi gå tilbake i tid og studere historien mellom mennesker og monstre. Det var flere grusomme kriger mellom dem i fortiden og selv mange år etter at det ble fred er det fremdeles enkelte monstre som ønsker å skape kaos i menneskenes verden.

En mystisk og tiltrekkende fristerinne ved navn Hehuan prøver å lure Feng Xi inn i leiligheten sin. Før han vet det er han fanget mellom to mektige kvinner og må beskytte seg selv og verden for å bevare freden.