Wikipedia:Tinget/Arkiv/2012-11

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Arkiv
Arkiv
Dette er et arkiv over inaktive diskusjoner fra Wikipedia:Tinget. Vennligst ikke gjør endringer her. Ønsker du å fortsette en gammel diskusjon, ta det opp på den aktive diskusjonssiden.

foto fra facebook ?[rediger kilde]

hva med å laste ned foto fra facebook og over til commons? Dette er jo private bilder uten copyright? Eller er det for frekt ?--Ezzex (diskusjon) 11. mar 2012 kl. 23:44 (CET)

Det står kanskje ikke noe om copyright sammen med bildene, men de har likefullt opphavsrettsbeskyttelse. Vi kan bare bruke bilder vi vet har en fri lisens, eller er frie på annet vis. Så nei, bilder fra Facebook kan ikke brukes med mindre den som har opphavsretten eksplisitt gir tillatelse til det. Haros (diskusjon) 12. mar 2012 kl. 00:00 (CET)

Loggtekst[rediger kilde]

I brukeropprettelsesloggen står det etter brukernavn: «oppretteten brukerkonto». En typografisk feil, kan dette rettes? Kronny (diskusjon) 15. mar 2012 kl. 23:21 (CET)

Dette er allerede diskutert her, men det ser ut som det kan ta en stund før feilen blir rettet opp. --Petter Per (diskusjon) 18. mar 2012 kl. 09:45 (CET)