Wikipedia:Huggle

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Huggle er en applikasjon for å håndtere vandalisme. Det er skrevet i Visual Basic .NET, opprinnelig utviklet av Gurch, og kan lastes ned fra m:Huggle/Download.

Huggle fungerer med Wikipedia på bokmål/riksmål, men er ikke konfigurert for Wikipedia på nynorsk (ennå). Ellers fungerer Huggle med flere andre wikier som en, bg, es, pt, ru, commons og meta. På mange wikier kreves det imidlertid at en har tilbakestillingsrettigheter (rollback) for å kunne bruke Huggle.

Huggle bør ikke brukes av nye eller uerfarne brukere.

Se en:Wikipedia:Huggle for mer informasjon (engelsk).

Hurtigslettmalen(e)[rediger kilde]

Hei! I forbindelse med at jeg først tok i bruk Huggle, gjorde jeg endringer i Huggles norske configfiler siden den pekte på maler som ikke lenger eksisterte for hurtigsletting. Jeg stilte om denne til å benytte {{hs}} malen, men problemet er at spesifisert grunn ikke blir med da pipe (|) blir tolket av Huggleconfig fremfor å bli videresendt til malen. To alternativer fins; enten opprette en mal per hurtigslettingsgrunn, eller at noen med mer erfaring kan integrere slik at Huggles hurtigmeny setter inn forklarende tekst på riktig sted. Merk at dette fungerer slik det står nå også; det blir bare ikke oppgitt grunn for hurtigslett i malen. -Kenneaal (diskusjon) 29. mar 2012 kl. 14:55 (CEST)

Jeg er usikker på om det kommer til å fungere, men hva med en omdirigering fra det engelske malnavnet som huggle bruker til hs? Profoss (diskusjon) 29. mar 2012 kl. 14:58 (CEST)
Det vil fungere i den forstand at det blir riktig mal satt inn, men det vil heller ikke gi korrekt begrunnelse. Kanskje det går an å spesifisere grunnen i de 'gamle' malene slik at de kaller hs|Grunn for sletting? Da slipper vi iallefall å måtte endre en haug med maler hvis hurtigslett malen blir endret. -Kenneaal (diskusjon) 29. mar 2012 kl. 15:05 (CEST)
Er du sikker på at ikke parameterene/begrunnelsen følger med i omdirigeringen? Profoss (diskusjon) 29. mar 2012 kl. 15:10 (CEST)
Nei, men problemet ligger enn så lenge i Huggles configfiler her på no.wiki, i at formatet hs|Per #1 brukt i den delen av konfigurasjonslinjen forvirrer Huggle når den leser konfigurasjonen, slik at den da hverken setter inn begrunnelsen i malen, og også da ikke skriver summary riktig. Problemet ligger i pipe-characteren | som blir brukt for å sende parametere til malen - det er den som får Huggle til å knekke. -Kenneaal (diskusjon) 29. mar 2012 kl. 15:22 (CEST)
Ah, men da så, nei da tror jeg jeg ikke har noe svar på hvordan man kan fikse det. Profoss (diskusjon) 29. mar 2012 kl. 15:23 (CEST)