Wikipedia:Bokkilder

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne siden har lenker til steder man kan få mer informasjon om bøker med ISBN MAGICNUMBER.

Bibliotek[rediger kilde]

Bokhandlere[rediger kilde]

Nettressurser[rediger kilde]

Sosiale nettverk for lesere[rediger kilde]

Finn alternative utgaver[rediger kilde]

  • Relaterte ISBN–nummer fra xISBN. Denne tjenesten vil søke opp ISBN–nummeret for forskjellige utgaver av samme bok, etter innbindingsmåte, førsteutgave eller opptrykk, selv nyutgivelser hvor tittelen er endret. Tjenesten bruker en bruker en algoritme basert på Functional Requirements for Bibliographic Records.
  • Relaterte ISBN–nummer fra LibraryThing's thingISBN tjeneste. Fungerer som xISBN, men er basert på collective intelligence hos brukere av LibraryThing som kombinerer og organiserer bøker for å skape «verk». Tjenesten thingISBN er ikke så komplett og er svakere på biblioteksutgaver, men bedre på paperbacks og ikke-engelske bøker.

Diverse[rediger kilde]

Om bokkilder[rediger kilde]

Selv om det også lenkes til kommersielle foretagende fra denne siden, betyr det ikke at Wikipedia har forretningsmessige koblinger til dem. Og det betyr heller ikke at Wikipedia anbefaler/foretrekker noen fremfor de andre. Alle koblinger er listet opp siden de har en aktualitet når det gjelder å finne mer informasjon om aktuell bok.

Søk etter andre bøker på Special:Booksources, eller prøv den mer komplette listen over bokhandlere på engelsk Wikipedia (denne boken).

(Rediger lenkene)