Wikipedia-diskusjon:Ukens artikkel/Uke 7, 2015

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne måneden besøkes asteroiden Ceres av en romsonde, for første gang i historien. Vi har ingen UA/AA ennå om Ceres. Foreslår derfor Asteroidebeltet. Ranværing (d) 24. november 2014 kl. 06:22 (CET)

Vi har artikkel om Ceres (dvergplanet), men høy standard. Om du mener det er dvergplaneten (tidligere klassifisert som asteroide) som bør heves til UA er det vel her innsatsen skal gjøres.
Og såleste jeg innlegget ditt bedre, og ser at det er åpenbart at du mener at Asteroidebeltet allerede har denne klassifiseringen, og at det er derfor du kommer med forslaget. Unnskyld at jeg svarte før spørsmålet hadde sunket inn ... TorSch (diskusjon) 24. nov. 2014 kl. 06:29 (CET)[svar]
Romsonden Dawn ankommer Ceres i februar. Og vil gi oss ny og mer informasjon om dvergplaneten. En opphøyelse av vår artikkel om Ceres til statusen utmerket, bør vente til etter vi har fått alle nærbildene og ny informasjon fra Dawn. I mellomtiden kan artikkelen om asteroidebeltet være en erstatning og det «nest beste» som ukens artikkel. Ranværing (d) 24. november 2014 kl. 23:35 (CET)