Wikipedia-diskusjon:Ukens artikkel/Uke 15, 2005

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Her diskuteres hva som skal bli ukens artikkel for uke 15. Jeg synes at Tbjornstad har gjort en fantastisk jobb på Tamhund, men på den annen side hadde vi jo om et annet hundedyr, gråulven (om da det ikke er motsatt, et hund er et ulvedyr) som mars' utvalgte artikkel. Andre innspill? —Jon Harald Søby (diskusjon, bidrag) 2. apr 2005 kl.13:27 (UTC)

Jo, tamhund kan vi ta en gang, men jeg tror kanskje litt senere. Kanskje ut på sommeren? Jeg syns ellers artikkelen om Queen er kjempeflott, Jhs, og for de som ikke liker rød lenker er det forholdsvis svært få av disse. Bjarte 5. apr 2005 kl.00:09 (UTC)
Skal vi bruke Queen-logoen hovedsiden? Den ligger på :en som fair use, og det er jo for så vidt greitt nok her også, fordi norsk lov antagelig ikke gjelder på serverene som er lokaliserte i Florida (gudene vet hvordan opphavsrettssakene kan utvikle seg nå da vi får servere et eller annet sted i Asia også!). Jeg legger likeså godt ut artikkelen sånn midlertidig, og hvis noen har noe i mot den så fjerner vi det heller, og finner en bedre kandidat. Bjarte 8. apr 2005 kl.06:27 (UTC)
Så er alle med på at Molde blir byttet ut med Queen ved midnatt, selv om opphavsretten ved bildet kan sees på som litt tvilsom (men Fair use i USA)? Bjarte 10. apr 2005 kl.13:29 (UTC)
Laekkert! (Med på det jeg...) =D –Jon Harald Søby (diskusjon, bidrag) 11. apr 2005 kl.05:02 (UTC)