Wikipedia-diskusjon:Kontor

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dette er ikke en ordinær kontaktside, dette er Foundations kontor. — Jeblad 22. apr 2006 kl.19:44 (UTC)

Denne siden bør flettes inn i Wikipedia:Kontakt oss. --–Duffman 23. apr 2006 kl.08:58 (UTC)
Den omhandler juridiske saker og lignende der Wikimedia Foundation må gripe inn. Det er ikke ment å være som en Kontakt oss-side. Jon Harald Søby 23. apr 2006 kl.09:20 (UTC)
"Omhandler"? Hva mener du? Den viser jo bare til den engelske Office Actions-siden. Vi har ikke noe kontor for stiftelsen på den norske utgaven av Wikipedia. Alle slike henvendelser må gå til den engelske siden. --–Duffman 23. apr 2006 kl.09:22 (UTC)
Den engelske siden er en kontaktside for de som tar seg av saker der ting må endres raskt for å unngå juridiske sanksjoner og denslags. Det er ikke et sted for vanlige kontakthenvendelser om norsk Wikipedia. Det jeg fikk høre var at det skal relativt mye til for å aktivisere de som forestod siden. Jeg tror derfor det er greit å skille det fra Wikipedia:Kontakt oss. Hvorvidt den eksisterende teksten på Wikipedia:Kontor og/eller Wikipedia:Kontakt oss bør endres eller utvides har jeg ingen formening om. Kanskje bør det lages en noe mer omfattende side av Wikipedia:Kontakt oss så denne ikke fremstår som en pekerside? — Jeblad 23. apr 2006 kl.11:09 (UTC)

Fletting[rediger kilde]

Fjernet flettemerking. Antar begge skal brukes siden det ikke har skjedd noe på lang tid. Ulf Larsen 2. des 2006 kl. 21:43 (CET)