Wikipedia-diskusjon:Konkurranser/Ukens konkurranse 2016-09

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Språkvask[rediger kilde]

«Språkvask» står oppført under Ressurser, men ikke under Poengberegning. Forglemmelse? Geanixx (diskusjon) 29. feb. 2016 kl. 20:19 (CET)

Ops! Det har du rett i, skal legge det til.--Telaneo (Diskusjonsside) 29. feb. 2016 kl. 20:20 (CET)

Poengberegning[rediger kilde]

Jeg har lagt merke til at vedlikeholdsmaler som har blitt fjerner fra sider som har blitt ommskrevet til pekersider eller til omdirigeringssider ikke har blitt vurdert i poengberegningen. For meg har det ingen personlig betydning i denne konkurransen, allikevel vil jeg bemerke at selv om slike endringer produserer lite tekst, kan det være resultatet av en halvtime eller mer arbeid, som for eksempel å undersøke sider det skal flettes til, eller å analysere kategoristrukturen på commons og andre språk som det lenkes til gjennom Wikidata. Slikt er viktig for lesere som vil finne mer stoff om et tema på andre språk. Jeg tror det er hensiktsmessig å ta med slike endringer i poengberegningen for å unngå at organiseringen av stoffet på Wikipedia blir stemoderlig behandlet i slike konkurranser. Mvh BjørnN (diskusjon) 7. mar. 2016 kl. 10:37 (CET)

Huh, slik konkurransen er satt opp nå så burde slikt gi poeng, kan du gi et eksempel på en artikkel hvor du ikke har fått poeng?--Telaneo (Diskusjonsside) 7. mar. 2016 kl. 10:45 (CET)
Hos meg var det artiklene Standoff og WIG-fartøy. Mvh BjørnN (diskusjon) 7. mar. 2016 kl. 10:49 (CET)
Tydeligvis må man legge til omdirigeringer=ja i kriteriumsmalen for at de skal telle. Litt sent å legge det til nå, men da vet vi det til neste gang.--Telaneo (Diskusjonsside) 7. mar. 2016 kl. 11:31 (CET)