Wikipedia-diskusjon:Konkurranser/Ukens konkurranse 2013-37

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kategorien Kystkultur virket litt "tom" og "tilfeldig". Jeg anser kystkultur som et ganske vidt begrep som omfatter veldig mye. Å inkludere alt i konkurransen blir kanskje vanskelig, og jeg kom bare til å tenke på om man kunne inkludere flere kategorier? Eller, ønsker du at man i løpet av konkurransen heller skal "bygge opp" kategorien kystkultur (med nye artikler og kategoriseringer av andre aktuelle artikler som passer i kategorien)? Eller bør vi forholde oss til de artiklene som nå ligger i kategorien? Mvh TorbjørnS (ʦ) 8. sep 2013 kl. 23:42 (CEST)

Egentlig er det litt opp til bidragsyterene, jeg vil anta at det kommer til å skje en del oppbyggning av kategorien. Men det er helt åpent å utvide konkurransen med andre kategorier. Er det noen spesielle du har i tankene? Profoss (diskusjon) 8. sep 2013 kl. 23:44 (CEST)
Nei, kan vel egentlig ikke si at jeg hadde noen spesielle i tankene. Som sagt vidt begrep (og en nærmest umulig utfordring å skulle få til å inkludere alt/ikke ekskludere noe som kanskje burde vært inkludert) Tror det kan bli en morsom utfordring også å bare prøve å bygge opp kategorien. Ellers så tenker jo jeg at alt som har med sjøfart har med kystkultur å gjøre, men der har det allerede vært en konkurranse (og jeg kommer sikkert til å ta en ny runde etterhvert der). Jeg synes det var et bra svar at det er litt opp til bidragsyteren. Jeg (og andre) finner garantert noe å skrive om... :) TorbjørnS (ʦ) 8. sep 2013 kl. 23:53 (CEST)
Det blir litt prøv og feil, kan være interresant å se hvordan det spiller seg ut. En engen kategori med sjøfartskulturminner kunne vært interresant, fyr, tåkeklokker, kompassinnriss, sjøbuer med mer er svært interesant. Kan være en ide å se hvordan nynorsk har bygget opp kategorien. Profoss (diskusjon) 8. sep 2013 kl. 23:55 (CEST)
Ja, mange flotte eksempler.. greide selv bare å tenke på fyr. TorbjørnS (ʦ) 8. sep 2013 kl. 23:58 (CEST)