Wikipedia-diskusjon:Konkurranser/Ukens konkurranse 2013-24

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Teller underkategorier?[rediger kilde]

Jeg er ikke så ofte med i ukens konkurranse, så dette er kanskje et dumt spørsmål, men: Reglene sier at «I denne konkurransen teller alle bidrag til artikler som ligger i minst en av kategoriene Tyrkia […]». Gjeleder da også underkategorier av Tyrkia? Mvh. Kjetil_r 10. jun 2013 kl. 22:20 (CEST)

For å svare meg selv: Resultatlisten antyder at underkategoier teller. Kjetil_r 10. jun 2013 kl. 22:20 (CEST)
Hei, underkategorier teller, men jeg husker ikke hvor dypt de går, sånn i hodet, hvis den ikke finner bidrag så er det bare å si ifra så kan vi finne ut av det på case by case basis. Profoss (diskusjon) 10. jun 2013 kl. 22:22 (CEST)
Som standard sjekker den fire underkategorier. Jeg skrudde det opp til seks nå, siden det typisk er mange underkategorier i land-kategorier. – Danmichaelo (δ) 13. jun 2013 kl. 11:32 (CEST)

Kan større omskrivinger fanges opp?[rediger kilde]

Jeg synes ikke Tyrkia#Historie er et spesielt godt avsnitt, og kan tenke meg å skrive det om fra grunnen av, uten å beholde spesielt mye av det som står der fra før. Imidlertid vil jeg vel da «jobbe gratis» fra et konkurranse-synspunkt, siden jeg netto ikke vil tilføre spesielt mange ord, og det er det som er den viktigste måten å score poeng på. Kan dette fanges opp på noe vis, slik at jeg unngår minuspoeng for å fjerne tekst? Mvh. Kjetil_r 12. jun 2013 kl. 01:29 (CEST)

Det er et problem med poengregningen, den fanger ikke opp omskrivninger. Siden den baserer seg på antall bytes og ord som har blitt lagt til. Jeg mener å huske vi fjernet muligheten for minuspoeng for fjerning av tekst tidligere. Profoss (diskusjon) 12. jun 2013 kl. 01:50 (CEST)
Workaround: Jeg skriver den nye teksten på forhånd, fjerner den eksisterende teksten som uinnlogget (og viser til denne diskusjonen i redigeringskommentaren), og limer inn den nye innlogget igjen? Hilsen Kjetil_r 12. jun 2013 kl. 02:01 (CEST)
Hmm, det høres ut som en variant ja! bør kanskje høre med botmakeren, Danmichaelo om det fungerer før du setter igang. Profoss (diskusjon) 12. jun 2013 kl. 02:04 (CEST)
Det ligger jo i utgangspunktet en svakhet med en slik konkurranse at den bare fanger opp ny produksjon og ikke forbedring av eksisterende (likevel imponert over systemet for poengberegning og ikke minst vektingen av referanser og brødtekstord), og jeg tror det må være vanskelig å lage tekniske løsninger for å komme rundt dette. Kanskje konkurranseleder kunne ha fullmakt til å dele ut manuelle bonuspoeng underveis for forbedring av eksisterende artikler/seksjoner? Finn Rindahl (diskusjon) 12. jun 2013 kl. 08:40 (CEST) P.s. synd jeg ikke kommer til å redigere mer denne uka, ellers skulle jeg overvåket artikkelen som en hauk, tilbakestillt Kjetils ip-fjerning av tekst som «vandalisme» og tjent masse poeng ved en enkel rollback Finn Rindahl (diskusjon) 12. jun 2013 kl. 08:42 (CEST)
Haha, litt må man jo kunne stole på folk... :) Profoss (diskusjon) 12. jun 2013 kl. 14:08 (CEST)
Jada, det er nok av måter å trikse seg til poeng på hvis man vil det, men med en fare for å bli diskvalifisert :) Konkurranseleder har mulighet til å gi poeng manuelt, men i dette tilfellet virker Kjetils løsning like god siden den sparer konkurranseleder for arbeidet med å finne ut hvor mange poeng det skal bli :) Jeg er rimelig sikker på at det vil fungere – Danmichaelo (δ) 13. jun 2013 kl. 11:23 (CEST)