Wikipedia-diskusjon:Konkurranser/Ukens konkurranse 2013-06

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Skjemmes egentlig over å spørre, men jeg får ikke svar uten å gjøre det heller. Hva er egentlig formålet med konkurransen? Å finne en artikkel å putte inn ordene i slik at artikkelen får foreldre, eller opprette artikler som gjør at man kan putte ord inn som gjør at artikler får foreldre. Og har jeg oppfattet det riktig når jeg antar at foreldreløse sider er sider som ikke har noen andre sider som linker til siden? Har sett på noen få av artiklene, og har mest lyst til å ta en masseslettenominering. Poeng for det? :) TorbjørnS (ʦ) 4. feb 2013 kl. 17:40 (CET)

Tror jeg fikk et nesten-svar på en av diskusjonssidene. Får heller få en oppklaring hvis dette fortsatt er uklart senere. TorbjørnS (ʦ) 4. feb 2013 kl. 17:43 (CET)
Jeg lurte også litt, men fant ut at jeg kunne skrive artikkelen om Billy Walker (musiker) og der flette inn hans eneste hit, som var den foreldreløse artikkelen (I'd Like to Be In) Charlie's Shoes, som var den første på lista. Nå har den også fått lenker herfra, så nå er den ikke helt foreldreløs lenger. --Harald Haugland (diskusjon) 4. feb 2013 kl. 17:48 (CET)
Det har vel alltid vært en «regel» på wikipedia at alle artikler skal ha lenker til andre artikler og det skal ære lenker til en artikkel. Den har ikke alltid blitt sett på som så viktig da den automatisk oppdateringen av spesialsiden ofter er skrudd av. Man kan som regel enten opprette en passende side og lenke til en foreldreløs artikkel, eller opprette en lenke i en eksisterende artikkel.--J. P. Fagerback (diskusjon) 4. feb 2013 kl. 18:50 (CET)
Er det greit å putte en lenke som se også i en artikkel som omfatter et relatert emne? TorbjørnS (ʦ) 4. feb 2013 kl. 19:17 (CET)
Poenget med konkurransen er å fjerne foreldreløse sider ja. Du kan lese mer om det på engelsk wikipedia her: en:Wikipedia:Orphan. Se også er greit, så lenge det er relevant, altså ikke bare putte på en lenke til se også uten mening. --- Løken (diskusjon) 4. feb 2013 kl. 19:58 (CET)

Rosetter[rediger kilde]

Er det noen som kan tenke seg å «lage» ett par rosetter til i forskjellige farger (vanlige poengrosetter)? Tenkte på dette sist jeg arrangerte konk, og nå kom jeg plutselig på det igjen. TorbjørnS (ʦ) 4. feb 2013 kl. 18:45 (CET)

Hva kunne du tenke deg? --J. P. Fagerback (diskusjon) 4. feb 2013 kl. 18:51 (CET)
Tror egentlig ikke det er mye å velge mellom - foruten forskjellige nyanser av hva som allerede er, men en svart i alle fall. Turkis eller lys rød? Bare en svart er også fint hvis andre farger kolliderer med det som allerede er. TorbjørnS (ʦ) 4. feb 2013 kl. 19:00 (CET)
sort finnes allerede--J. P. Fagerback (diskusjon) 5. feb 2013 kl. 00:50 (CET)

Sjekk også commons:Category:Evaluation scales using colors. Det er noen spesialiserte der som kunne brukes i spesielle tilfeller. Det beste alternativet for å få noen nye er nok å kontakte noen av de som har laget endel av dem. Uten skyggene som er brukt blir de ikke like gode som de som finnes. --J. P. Fagerback (diskusjon) 5. feb 2013 kl. 01:13 (CET)