Wikipedia-diskusjon:Konkurranser/Ukens konkurranse 2012-36

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Konkurranseregel ?[rediger kilde]

Bør ny innlegging av referanser til en død url-lenke godkjennes som en referanse, selv om den er kopiert fra andre iw-artikler ? Men vil fortsatt godkjenne lenker til lagrede versjoner av samme lenker eksternt lagret annet sted som f.eks Wayback machine og eventuelt andre lignende nettsteder som tar en kopi av en kilde. Mvh --Migrant (diskusjon) 3. sep 2012 kl. 16:31 (CEST)

Nei, det synes jeg ikke. Tester ut en ny løsning for å trekke poeng nå ved hjelp av {{UK poengtrekk}}. I fremtiden en gang hadde det vært morsomt om en bot automatisk kunne sjekket om alle innlagte URLer funket eller ikke... – Danmichaelo (δ) 3. sep 2012 kl. 22:14 (CEST)

mistet poeng[rediger kilde]

hmm ble vist noen poeng borte for Artikkelen om Vietnam under Paralympiske sommerleker 2008 muligens pga av flytting? se ellers mine andre flyttinger. :-) Mvh --Migrant (diskusjon) 4. sep 2012 kl. 14:19 (CEST)

Ikke bare-bare med disse flyttingene altså. Egentlig trodde jeg at jeg hadde tatt høyde for de helt fra starten av (i juni), men så begynte boten å telle flyttede sider dobbelt opp – og løsningen min på det skapte så dette problemet: at sider ikke ble telt i det hele tatt. Men nå har jeg gått litt grundigere gjennom koden, og forhåpentligvis endt opp med en bedre modell :) Bra at du rydder i navnene for sidene forresten – som du skjønner ble jeg litt handlingslammet av de ulike navnevalgene, men jeg synes løsningen med stor P blir bra! – Danmichaelo (δ) 5. sep 2012 kl. 00:32 (CEST)
Ja, også blir artikkelnavnet noen få tegn kortere fra De paralympiske sommerlekene og lekenes navn blir i bestemt form som vi har gjort med sommer-OL-artiklene. Mvh --Migrant (diskusjon) 5. sep 2012 kl. 01:00 (CEST)

Nyopprettede artikler forsvant[rediger kilde]

Jeg opprettet artikler om Aida Dahlen og Andreas Aulie (1985). De fikk poeng på vanlig måte. Men nå ser jeg at de har forsvunnet fra min poengliste. Det eneste som har skjedd med artiklene etter opprettelsen er at de ble omkategorisert til stor p i Paralympics. --Harald Haugland (diskusjon) 6. sep 2012 kl. 20:36 (CEST)

Og idet jeg lagret denne kommentaren, er de tilbake igjen. Forstå det den som kan. --Harald Haugland (diskusjon) 6. sep 2012 kl. 20:37 (CEST)
Hehe, vel kan skyldes at det det var satt en begrensning på dybden i kategori-treet på 4 ledd men denne er nå øket til 6 ledd slik at det skulle være greit nå. Grunnen ligger nok også i at det er blitt laget en del nye kategorier i forbindelse med at vi endrer kategorinavn fra de gamle XXNasjon under de paralympiske sommer/vinterlekene YYYY til XXNasjon under Paralympiske sommer/vinterleker YYYY for å få en mer samstemmighet mellom vanlige OL og paralympiske leker se også dette innlegget med lenke til flere tidligere diskusjoner om kategori-navn her hos Bruker:Ssu. Men fint du passer på. Jeg la merke til at de var borte en liten stund selv også. Så poengene hadde du fått uansett fra meg ihvertfall. Mvh --Migrant (diskusjon) 6. sep 2012 kl. 21:25 (CEST)
Det har nok med omkategoriseringen å gjøre, ja. Boten sjekker kategoriseringen ved hver kjøring, så omkategorisering kan noen ganger føre til uventede resultater :) – Danmichaelo (δ) 7. sep 2012 kl. 23:26 (CEST)

Midanttsoppdatering ikke utført ennå natt til lørdag 8.[rediger kilde]

Savner midnattsoppdatering natt til lørdag. Hva skjedde ? --Migrant (diskusjon) 8. sep 2012 kl. 01:10 (CEST)

Beklager treg respons. Nå er den igang igjen. – Danmichaelo (δ) 8. sep 2012 kl. 17:27 (CEST)