Wikipedia-diskusjon:Konkurranser/Ukens konkurranse 2012-08

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Spørsmål og kommentar[rediger kilde]

  1. Hvorfor står det «Denne konkurransen er ikke lenger aktiv» over infoboksen?
  2. Ressurser gir henvisning til kategorier under Spania og Portugal, hvordan tenker man at disse skal være ressurser? Normalt har ressurssider vært sider med røde lenker hvor man kunne finne utgangspunkt for artikler.
--Harald Haugland 20. feb 2012 kl. 19:27 (CET)
Nå har jeg begrenset kategoriene til kun å omhandle stubber, og lagt til to lister med en hel del røde lenker. Når det gjelder det førstnevnte problemet var det fordi konkurransen var registrert til Uke 8 2011. --Petter Per (diskusjon) 20. feb 2012 kl. 20:52 (CET)

Trodde det var den som hadde samlet flest poeng (ihvertfall i denne type konkurranse) som også skulle få den vinnerrossetten som et eventuelt tillegg til rosetten h*n også hadde klart grensen til ved utløpet av konkurranseperioden. Hvorfor skjer ikke det ? Mvh --Migrant 27. feb 2012 kl. 15:26 (CET)

Hvis du ser på diskusjon-siden til den aktuelle brukeren vil du se at h*n har fått utdelt den. På selve konkurransesiden har jeg imidlertid bare skrevet på poeng-rosetten, fordi jeg ser dette har blitt gjort flere ganger tidligere (se f.eks. her). Håper det ga et tilfredstillende svar. Mvh. Petter Per (diskusjon) 27. feb 2012 kl. 15:35 (CET)