Wikipedia-diskusjon:Konkurranser/Ukens konkurranse 2011-51

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Burde det ikke være poeng for størrelsen på nye artikler også, for å oppmuntre til artikkelstørrelse og ikke bare kvantitet? Jon Harald Søby 19. des 2011 kl. 03:51 (CET)

Jo, ja, men valgte likevel dette poengsystemet nå. Det har vært dalende innsats i uk i det siste, så vil prøve ut litt forskjellige metoder å få opp bidragene på igjen, og et enklere poengsystem er kanskje veien å gå? Vi får se --- Løken 19. des 2011 kl. 13:47 (CET)
Jeg tror faktisk at temaene har mer å si enn poengskalaen. Noen av de temaene som har vært den senere tiden har vært av marginal interesse. Temaet må være noe som får folk interesert i å skrive om. Personlig synes jeg at kvalitet bør gå foran kvantitet. Å få inn en artikkel på 30000 tegn er mye mer verd enn 10 på 3000 tegn. --J. P. Fagerback 19. des 2011 kl. 23:54 (CET)
Ønsker deg velkommen på IRC, JP, der har diskusjonen gått en stund. Poengskalaen har i det siste vært mer forvirrende en informerende, og synes heller ikke temaene denne høsten har vært spessielt mer marginale enn tidligere år. Og selvsagt sier jeg ikke at konkurransen fremover skal ha denne poengskalaen med to kriterier, men nå er heller ikke poenget med denne konkurransen å få lange artikler, men heller få nye artikler. Vi må jo ha litt variasjon, og en lignende konkurranse er denne fra i fjor. Om UK skal overleve er vi nødt å gjøre noe radikalt, hvordan kan diskuteres et annet sted. --- Løken 20. des 2011 kl. 01:26 (CET)