Wikipedia-diskusjon:Konkurranser/Ukens konkurranse 2011-09

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kanskje denne konkurransen burde overtas av en annen bruker siden JustEase (diskusjon · bidrag) har blitt blokkert? --Eisfbnore 7. feb 2011 kl. 21:54 (CET)

Han er bare blokkert for tre dager. - 4ing 7. feb 2011 kl. 22:45 (CET)
Hva med å få til en deltager liste og få satt opp infobokser sportsbiografi (noe ala Anders Jacobsen) på deltagerne, pluss ekstern lenke for FIS-resultatoversikt. Jeg ser at flere av de kvinnelige hopperne som allerede har profil har bilder på profilsidene sine. Og jeg går utifra at konkurransen ikke bare går på langrennsløpere, Ski-VM 2011 er noe langt mere enn som så. Ser også at Ski-VM 2011 også har lagt ut pdf-filer med løypekart/profil-kart samt organisasjonskart her på side3 men er noe usikker på hvor frie «bildene» er innenfor reglene som gjelder her for bruk på wikipedia. På websidene til FIS ligger det noen startlister for treningsomgangene for de første konkurransene i hopp damer og herrer, samt langrennskval damer og herrer og kombinert individuelt. --Migrant 23. feb 2011 kl. 11:29 (CET) beklager usignert innlegg men signerer nå.--Migrant 24. feb 2011 kl. 12:44 (CET)
Infoboks gir 15 poeng fra nå av. Bildene vil nok ikke gå under riktig lisens, så det er det nok bare å glemme. Om man vil lage et organisasjonskart så må man nok gjøre det fra scratch i PP eller Word. Deltagerlistene er en fin ressurs for å lae profilsider, men vil tro at det er like lett å følge en av de opprettede artiklene som f.eks denne. Eller hva tror du? --- Løken 27. feb 2011 kl. 17:21 (CET)
I ettertid lurer jeg litt på om ikke kanskje 15 poeng for Infoboks kanskje var litt mye, eventuelt kanskje spesifisere litt mere rundt infoboks og eventuellt hvilken type infoboks type det da skal gis 15 poeng for ? Kanskje det hadde holdt med 10 poeng eller noe for en Infoboks sportsbiografi, hvis det var det som var ønsket? For poenghonoreringen skal vel si noe om hvor viktig et slikt element er i en ønsket artikkel i forhold til andre elementer som faller naturlig inn i en artikkel for denne type artikler og artikkel-konkurranser. (PS. Jeg har vurdert å lage lister for deltagende land i (Ski-VM 2011) eller (Ski-VM totalt) med individuelle resultater men begynner uansett på det prosjektet med siste utgaven altså Ski-VM 2011.) Mvh --Migrant 7. mar 2011 kl. 03:03 (CET)
Alt kan evalueres, og kanskje er det kun ti poeng for infoboks neste gang. Så en bruker som trodde at malen Mal:Ski-VM 2011 var tellende som en infoboks, så kanskje en ytterligere presisering kunne vært gjort. Er det artikler som f.eks Norge under Ski-VM 2011 du tenker å opprette? I så fall et flott initativ, og du skal ikke se bort i fra at med disse artiklene, pluss en del utdypende informasjon som man kan hente bl.a fra engelsk WP så kan hovedartikkelen kanskje ha en sjanse på å bli anbefalt eller utmerket artikkel. Jeg kan se om jeg kan hjelpe til. :-) --- Løken 7. mar 2011 kl. 15:28 (CET)

Poenger for kategori og mal[rediger kilde]

Under poengberegning står det at «kategori» og «mal» belønnes med hhv. 15 og 20 poeng. Jeg går ut fra at det med dette menes «nyopprettet kategori» og «nyopprettet mal». Dette bør i så fall presiseres, da nåværende tekst kan misforstås dithen at poengene gis for å legge til kategori / mal i en artikkel, noe som ville være alt for generøst. --Geanixx 27. feb 2011 kl. 10:02 (CET)

Dette ble gjort for tidligere konkurranser jeg ledet, men har ikke blitt oppdatert ved denne, da det ikke var jeg som opprettet den. Det er rett som du tror, nyopprettede kategorier og maler gir poeng. --- Løken 27. feb 2011 kl. 15:08 (CET)