Wikipedia-diskusjon:Kommuneformat/broken

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ordfører?

Er det lurt å ha med ordfører i leksikonsiden? Det kan kreve ganske mye arbeide hver gang det har vært valg, og jeg frykter at det vil bli liggende mye utdatert informasjon der. Falcone 17. feb 2004 kl.XX:xx (UTC)

Sant nok, men det hører jo egentlig hjemme der, hvis man hadde laget en side med liste over alle ordførerene som kommunelistene kunne lest av, så hadde man bare trengt å oppdatere listen, vet ikke om dette er teknisk mulig Profoss 17. feb 2004 kl.18:10 (UTC)

Dessverre, kan ikke se hvordan det skulle kunne gjøres i dagens system. Nå har vi uansett foreløbig ikke flere sider om kommuner enn at det kan la seg gjøre å oppdatere dem ved valg ;-) Wolfram 17. feb 2004 kl.18:19 (UTC)

Foreløpig ja, men om/når alle over 400 kommuner og fylkeskommuner (og kanskje også bydeler i Oslo) kommer med så blir det veldig omfattende. Det er dumt å innarbeide et system som er så omfattende å oppdatere og nå er det lett å endre dette. Det vil bli adskillig arbeid å endre det når man har lagt inn 100 kommuner. Et vanlig konversasjonsleksikon oppfører kun tidligere ordførere under navn (om de er spesiellt kjente). Falcone 17. feb 2004 kl.18:24 (UTC)

Kanskje vi da skal begrense ordførerrubrikken til større kommuner? Artiklene om Oslo, Bergen, Bærum og Drammen bør vel hvertfall opplyse hvem som er ordfører? Wolfram 18. feb 2004 kl.07:56 (UTC)

Postnummer

Bør ikke postnummer til eventuelle hovedpostkontor være med i en slik oversikt? Einar 19. feb 2004 kl.11:00 (UTC)