Wikipedia-diskusjon:Innsyn i personsensitiv informasjon

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Diskusjon om endring tidspunkt for valg[rediger kilde]

Det er nå et forslag til endring i tidspunkt for valg, diskusjonen går på Tinget, tekst fra Tinget angitt under:

I valg for administrator åremål står følgende:

«Administratorer, byråkrater og sensorer/IP-kontrollører velges på åremål med maksimalt 2 års funksjonstid (avrundet ned til nærmeste valgdato) fra avsluttet valgt dato. Valg starter 15. mai og 15. november. Administratorer, byråkrater og sensorer/IP-kontrollører som ikke sier ja til renominering og/eller ikke når kriteriene for å bli valgt mister automatisk sine rettigheter ved utløp av valgperioden.»

I tilsvarende om IP-kontrollør står dette:

«Hvert år i januar måned gjennomføres et valg på Wikipedia:Administratorer. Det finnes totalt 4 plasser som sensor og 4 plasser som IP-kontrollør.»

For at disse to sidenes regelverk for valg ikke skal kollidere så må ordlyden altså endres i en av de. Jeg foreslår følgende endring i overnevnte, dvs på side for Innsyn i personsensitiv informasjon:

«Valg gjennomføres som angitt i regler for valg åremål. Det finnes totalt 4 plasser som sensor og 4 plasser som IP-kontrollør.»

Med det har vi et ens system for valg av både administratorer og sensor/IP-kontrollør. Forøvrig minner jeg om at neste åremålsvalg starter 15. november og de administratorer som står på valg er listet her. Med mindre de administratorer og byråkrater som står på valg melder at de ikke ønsker gjenvalg så blir de da satt opp på valg den 15. november. mvh - Ulf Larsen 12. okt 2011 kl. 18:17 (CEST)

Hva revisjonsslettere gjør[rediger kilde]

Administratorer kan i dag slette revisjoner slik at vanlige brukere ikke ser dem. Revisjonene er fortsatt synlige for andre administratorer. Revisjonsslettere kan slette revisjoner slik at heller ikke administratorer kan se dem, kun andre revisjonsslettere kan se dem. I praksis er da en revisjonssletter en som hindrer administratorer fra å se informasjon.

Det burde etableres en omforent retningslinje for når man bruker det ene eller det andre virkemiddelet. ZorroIII 17. des 2011 kl. 22:52 (CET)

Sentralt gitte regler[rediger kilde]

Merk at de lokale reglene på dette prosjektet ikke kan overstyre de som er gitt sentralt. — Jeblad 27. apr. 2014 kl. 13:02 (CEST)[svar]

Oppslagsfrase og innhold stemmer ikke overens[rediger kilde]

Denne siden er i hovedsak om valg og ikke om personsensitiv informasjon. Jeg kan ikke se noen god grunn for at den er blitt slik. — Jeblad 1. jun. 2018 kl. 12:42 (CEST)[svar]