Wikipedia-diskusjon:Aprilspøk 2006

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Veldig overbevisende aprilsnarr[rediger kilde]

Hermed skal jeg melde mig som det første officielle offer for årets aprilsnar i bokmål-Wikipedia. Jeg røg i med begge ben – måske fordi jeg er dansk og ikke kender til nuancerne i norsk politik... --Bwiki 1. apr 2006 kl.01:00 (UTC)

Super idé[rediger kilde]

Jeg tenkte ikke på aprilsnarr da jeg leste artikkelen – først da jeg skulle lese trygdeetatens info ble det klart – men tanken er jo nydelig! Spørsmålet som reiser seg er vel om regjeringen våger å gi slik støtte til at samfunnets utstøtte skal la seg engasjere til å bli mer orientert om det spillet de (ofte) er fanget i. Det ville for politikerne være et tveegget sverd som etter hvert kunne vise seg å gi (for dem) ubehagelige følger. --meco 1. apr 2006 kl.08:22 (UTC)

Gratulerer med den beste aprilspøken jeg har sett så langt i dag. Jeg gikk faktisk på den et lite sekund. Ahem... Men selvironi skal man jo ha. En annen sak er at jeg faktisk tror at å skrive artikler på Wikipedia kan være positivt for folk som ikke har noe bedre å ta seg til, så lenge artiklene iallfall inneholder et minimum av brukbar informasjon. --Blue Elf 1. apr 2006 kl.13:03 (UTC)